Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  GreenParking

   

  Trådlös LED-belysning för parkeringar med sensorer

  Spara energi och sänk kostnader samtidigt som säkerheten förbättras

  Belysning på parkeringar kan bli en dyr affär, speciellt om den används dygnet runt. GreenParking är ett trådlöst system för LED-belysning för parkeringar som upptäcker närvaro av personer och fordon och tänds efter behov vilket sparar energi och sänker kostnader med upp till 80 procent.

   

  Rörelsevakt, flexibel dimring och LED-lampor med lång livslängd och minimalt underhåll gör att ni kan skapa en mer hållbar belysning för parkeringar och se till att besökare är säkra och trygga.

   

  Intuitiva trådlösa reglage gör denna "plug-and-play"-lösning enkel att installera och programmera för både nya och befintliga parkeringar.

  Pacific LED Green Parking-system

  Fördelar med GreenParking – en översikt

  Philips Lightings GreenParking belysning för bilparkeringar ger snabb avkastning på investeringen, minskar energiförbrukning och sänker kostnaderna.

  Spara upp till 80 procent på driftkostnader

  Energieffektiva LED-lampor och smart styrteknik sänker energiförbrukningen.

  Minska överflödig belysning

  Med rörelsevakt och zondimring aktiveras parkeringens belysningen enbart vid behov.

  Se till att besökare är trygga

  Anpassa parkeringens belysningszoner för att optimera visibilitet, trygghet och säkerhet.

  Sänk underhållskostnaderna

  LED-armaturer håller längre och behöver bytas ut mer sällan.

  Enkelt att uppgradera

  Uppgradera, lägg till nya armaturer och konfigurera enkelt med hjälp av trådlösa "plug and play"-kontroller.

  Framtidssäkra er bilparkering

  Vårt skalbara system för parkeringsbelysning kan anpassas i efterhand eller vid nyinstallationer.

  Vilka möjligheter finns med GreenParking

   

  GreenParking från Philips Lighting är ett trådlöst system för LED-belysning som sparar energi med hjälp av röreslevaktt och belysningszoner.

  Så här fungerar GreenParking


  GreenParking är ett trådlöst belysningssystem som kombinerar den långa livslängden och energieffektiviteten som LED innebär med kontroller, sensorer och zonindelningsalternativ för att öka säkerheten och sänka kostnaderna.

  Valet är ert

   

  Philips GreenParking kan installeras på två olika sätt: antingen som kombination av Pacific LED-armaturer med lång livslängd och lättstyrda enheter för rörelsevakt eller genom att välja Pacific LED-armaturer som har integrerade sensorer. Armaturerna är vattentäta och designade för tuffa förhållanden.

   

  Med båda alternativen får ni rörelsevakt, automatisk dimring och utmärkt kvalitet på ljuset utan färgvariationer. Externa sensorer kan vägg- eller takmonteras på det sätt som bäst passar parkeringens layout medan integrerade sensorer eliminerar behov av ytterligare enheter.

   

  Senaste generationen av Pacific LED-armaturer är den första armaturen i en produktserie som optimerats för ett grönt och hållbart samhälle. Den är utformad för att utnyttja naturresurser mer effektivt  enligt principer för kretsloppsekonomi. Tack vare modulär montering och design är underhåll enkelt och systemet är enkelt att uppgradera. Systemet ger även optimal prestanda under hela sin livslängd.

  Philips Lightings GreenParking belysning för bilparkeringar ger snabb avkastning på investeringen, minskar energiförbrukning och sänker kostnaderna.

  Projekt inom belysning för parkering och parkeringshus

  Kontakta oss

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information

  Titta närmare på andra belysningssystem för din byggnad