Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  InterAct Office 

   

  Samla information med belysning

  Fatta faktagrundade beslut med hjälp av intelligent kontorsbelysning som ger information om hur lokalerna används

  InterAct Office, ett smart belysningssystem för kontor från Philips Lighting, gör att du kan utnyttja Internet of Things för att förbättra era lokaler och spara upp till 80 procent* energi.

   

  LED-armaturer med integrerade sensorer samlar in anonymiserad data gällande belysningsanvändning och hur medarbetare använder arbetsplatsen. Med detta kan ni optimera belysning, VVS, renhållning och utrymmesanvändning för att förbättra kontorets effektivitet samt sänka energiförbrukning och kostnader. Medarbetare kan använda appar på sina smartphones för att boka mötesrum, hitta på kontoret och anpassa arbetsplatsens närmiljö för att förbättra produktivitet och engagemang.

   

  Vårt smarta belysningssystem för kontor med öppet API integrerar sömlöst med ert IT-system och slår upp dörrarna till en intelligentare arbetsmiljö för både driftansvariga och medarbetare.

  Kommunikation och data via belysning

  Fördelar med InterAct Office – en översikt

  InterAct Office för arbetslokaler möjliggör dataanalys som kan förbättra drifteffektivitet och innovation på arbetsplatsen
  Spara energi

  Belysning för Internet of Things

  Philips smarta belysning med öppet API ger en framtidssäker infrastruktur för datainsamling som kan integreras med andra administrationssystem för byggnader och skapa en mer intelligent byggnad.

  Spara energi

  Börja ta databaserade beslut

  Använd insikter som samlats in via det smarta belysningssystemets sensorer och appar för att optimera kontorets effektivitet, dess utrymmen och kostnader

  Spara energi

  Förbättra produktiviteten

  Engagera dina medarbetare med hjälp av smarta appar som anpassar belysning, temperatur och ger tillgång till  platsbaserade tjänster om var kollegor befinner sig och rumsbokning

  Spara energi

  Öka innovationstakten

  Databaserade insikter ger underlag för nya arbetsplatsrelaterade innovationer vilket förbättrar medarbetarnas välmående och ert varumärkets anseende

  Spara energi

  Uppnå upp till 80 procent energibesparing

  Få ditt kontor certifierat som ett “grönt kontor” med intelligent LED-belysning som sparar energi  och samtidigt ser till att medarbetarna mår toppen.

  Så här fungerar InterAct Office 

   

  Vårt system för framtidens kontor med uppkopplad belysning, InterAct Office,skapar ett smart nätverk av sensorer i taket på kontorsbyggnader som sedan kan kommunicera med Philips appar och annan mjukvara.

  Byggstenarna som skapar ett intelligent kontor

  Philips Lightings smarta belysningssystem: Medarbetare använder personliga styrappar för att anpassa arbetsplatserna

  App för personlig kontroll

  iOS och Android appar låter dina för medarbetare anpassa belysning och temperatur på arbetsplatsen
  Philips Lightings smarta belysningssystem: Öka effektivitet och innovation på arbetsplatsen med öppna API:er och ett stort partnernätverk för att utveckla olika anpassade appar.

  Appar tillför nytt värde

  Ett öppet API och stort partnernätverk för utveckling av olika appar kan ytterligare öka effektivitet och innovation på arbetsplatsen.
  Philips Lightings smarta belysningssystem: Centralt hostad kontrollpanel för övervakning av armaturer och insikter från sensorer

  Centralt hostad programpanel

  Ställ in och hantera samtliga ljuspunkter centralt och se insikter från sensorer, inklusive deras aktivitet och energiförbrukning.
  Philips Lightings smarta belysningssystem: Vi har ett komplett sortiment av LED-armaturer

  LED-armaturer

  Vi har ett brett sortiment av InterAct-klara LED-armaturer, inklusive troffers, taklampor och spottar.
  Philips Lightings smarta belysningssystem: Network Gateway

  Sensorer

  Flera olika sensorer att välja på – fristående eller inbyggda i armatur
  Philips Lightings smarta belysningssystem: PoE-reglage

  Gateways, reglage och kontrollpaneler

  Ett brett urval av kompatibla kontrollpaneler, gateways och reglage

  Smarta kontor med InterAct Office

  Ciscos kontor i Toronto


  Läs om hur Ciscos kontor i Toronto omvandlades med hjälp av den senaste LED teknologin inom smart kontorsbelysning från Philips Lighting.

   

  The Edge, Amsterdam


  The Edge i Amsterdam, utnämnd till världens smartaste och grönaste byggnad, använder naturligtvis Philips smarta belysning för att skapa en perfekt arbetsmiljö.

   

  * Jämfört med traditionell belysning. Kombinerade besparingar från LED-belysning, närvarosensor, dagljusutnyttjande, personliga kontroller och kontroll av VVS-installationer. (Källa: J. Zhang, R.G. Lutes, G. Liu, M.R. Brambley. Energy Savings for Occupancy-Based Control (OBC) of Variable-Air-Volume (VAV) Systems, January 2013). 

  Kontakt

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information. 

  Mer information om belysningssystem för dina lokaler