Hantlangare eller proffs?

Riktiga proffs, äkta berättelser

Du är ingen hantlangare, du är ett verkligt proffs. Någon man kan lita på för att få jobbet gjort. Någon som planerar ordentligt, verkställer snabbt och arbetar effektivt. Riktiga proffs litar på Philips lighting.

Henk de Man

Kontochef

TechTron – Veenendaal
Nederländerna

Som installatör arbetar man under konstant tidspress. Allt måste göras snabbt för att möta deadlines. Vi måste få det rätt direkt, och det betyder även att vi måste kunna lita på våra leverantörer. Det är absolut nödvändigt i vår bransch!

Tony Carissimo

Elinstallatör

Caro Electric Inc – Marlboro
USA

”Arbete och fritid går hand i hand”, det är en del av att vara en oberoende elinstallatör. Efter en lång dags arbete är det de små enkla sakerna som räknas. Jag gick i min fars fotspår och lärde mig hur man får saker att lysa. Och att göra rätt första gången.

Denis Zago

Professionell installatör

Zago S.r.l Elettricista
Italien

Min pappa startade vårt elektrikerföretag och för mig är tiden med familjen mycket viktig. Det är en anledning till att jag vill göra ett bra jobb redan från början, så att jag inte förlorar tid på att gå tillbaka och rätta till saker. Dessutom är marginalerna på jobben verkligen små numera. Det innebär att vi i vårt företag ser till att leverera verklig kvalitet när vi specificerar belysningskomponenter.

Bli belysningsexpert

Signify Lighting Academy är en utbildningsplattform som erbjuder alla relevanta utbildningsresurser tillsammans med utvärderingstester (certifikat). Ta en titt på våra senaste utbildningar som kan hjälpa dig att bli certifierad installatör inom smart belysning.

Kommersiell utbildning

Den här vägen fokuserar på funktioner och fördelar med fristående och gateway-anslutna versioner. Om du vill utforska IoT-aspekten (sakernas internet) kontaktar du din Signify-representant för att få åtkomst till den här versionen av den fokuserade utbildningen.

Teknisk utbildning

I den här utbildningen får du veta mer om hur du kommer igång med appen och hur du kan driftsätta olika funktioner på grundnivå och avancerad nivå.

Hitta en återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare eller partner.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Läs mer

LED-belysningsprodukter

Vårt mål är att göra det enkelt att bygga upp verksamheten. Därför erbjuder vi ett komplett sortiment av LED-ljuskällor och armaturer och hjälper dig med lättanvända nedladdningar, verktyg och installationsråd.

Installationer

Har du installationsfrågor? Titta på våra installationsfilmer för CoreLine-armaturer och LED-rör.