Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Belysningstjänster
  har flyttat till Signify

  Philips Lighting-tjänster bild

  Belysningstjänster finns nu hos Signify


  Dagens belysningstekniker kan göra så mycket mer än att bara ge belysning. Signify är ledande inom innovativa och skräddarsydda belysningstjänster som ger den ljuskvalitet du behöver, till en bråkdel av energikostnaden, samtidigt som den förbättrar driftresultaten.
   

  Våra Signify-tjänster inkluderar: Utvärdering av den befintliga belysningsutrustningen, utveckling av en ny belysningsplan, problemfritt underhåll, fjärrsupport och garanterad belysningsprestanda. Bli partners med Signify och gör belysningen till en viktig del i verksamhetens framgång. Vi tar hand om belysningen så att du kan ägna dig åt verksamheten.

  Signifys belysningstjänster


  Signify är ledande inom skräddarsydda belysningstjänster som ger den ljuskvalitet ditt företag förtjänar.

  Professionella tjänster

  Anpassade belysningslösningar
  professionella tjänster
  Oavsett om du uppdaterar dina armaturer eller genomför en komplett systemdesign kan vi hjälpa till att förändra belysningen så att den fungerar för både dig och din verksamhet.

  Tjänster under livscykeln

  Förläng din belysnings livslängd
  Service under hela livscykeln
  Belysning är en viktig del av din verksamhet. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda underhållsplaner för att se till att belysningssystemet fungerar optimalt över tiden.

  Managed Services

  Låt oss ta hand om din belysning
  Managed services
  Vi kan hjälpa dig i allt från den ursprungliga designen och installationen till drift och underhåll. Du kan fokusera på det du är bäst på – att ta hand om ditt företag.

  Vill du veta mer


  Kontakta ditt lokala kontaktcenter för frågor och mer information