Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Förskönar
  stadens gator i Naestved

  Stadskärna,
  Naestved, Danmark  

   

  Läs om hur gatubelysning gör Naestveds stadskärna vackrare samtidigt som man sparar energi

   Naestveds stadskärna, Danmark, belyst med Metronomis LED

  Den tidlösa utformningen
  passar perfekt in

  i stadens miljö och LED-lamporna har också stora miljöfördelar.”


  – Bjarne Andreasen, VD för NK-Vejlys A/S

   

  Philips Metronomis LED-gatubelysning är perfekt för stadsbelysningen i Naestveds stadskärna, Danmark

     

  Utmaningen

   

  När Ringstedgade-området i centrum av Neastved renoverades var gatubelysningen prioriterad. Men kunde en miljövänlig lösning även passa in med både stadens vackra gamla byggnader och den befintliga stadsbelysningen?

  Rätt belysning

   

  För att uppfylla alla kraven behövdes verkligen en flexibel armatur. Metronomis LED passade perfekt för uppdraget med sin enkla, tidlösa utformning och miljövänliga drift. Den fyller gatan med varm och klart ljus, vilket gör Metronomis perfekt för den här stadsmiljön, där den skapar en säkrare omgivning med klar sikt om kvällarna.

   

  Med Metronomis LED-lampor på plats var vi på god väg mot en utmärkt ansiktslyftning för staden. Som komplement till gatubelysningen installerade vi även Amphilux LED-lampor på marken som vägledning. Denna tåliga infällda spotlight är perfekt för stadsmiljöer tack vare sin låga energiförbrukning och vattentäta konstruktion. Decoscene LED-lampor användes för arkitektonisk belysning på byggnader och träd, vilket förbättrar omgivningens utseende genom ett armaturhus som monteras i marken.

   

  Renoveringen var en framgång på alla plan. Genom att välja Metronomis LED för stadsbelysning kommer Naestved att dra nytta av betydligt lägre underhållskostnader, eftersom livslängden för LED är 70 000–120 000 timmar, jämfört med 12 000 timmar för de gamla lamporna. Dessutom smälter gatlyktornas enkla utseende perfekt in med den omgivande arkitekturens gamla stil.

   

  Tidiga beräkningar visar att den nya gatubelysningen ger energibesparingar på cirka 60 % jämfört med det gamla systemet, vilket innebär att LED-tekniken sänker både kostnader och C02-utsläpp för staden.

  • Metronomis LED Fluid
   Metronomis LED Fluid
   Metronomis LED är den första serien med stolptoppsarmaturer som erbjuder ett stort utbud ljuseffekter för miljöbelysning och en estetisk känsla. Ett nyskapande ljusspel, där ljus o...
  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Många designers söker en armatur som inte syns, oavsett om det gäller belysning av arkitektur eller för att skapa accenteffekter. Med sina infällda höljen är markstrålkastare så nä...

  Liknande projekt