Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Hjälper Hoogeveen att

  sticka ut

   

  Hoogeveens stadskärna, 

  Nederländerna

   

  Läs om hur stadsbelysning gör att Hoogeveen sticker ut i mängden  

  Människor som sitter intill kanalen och njuter av den upplysta platsen

  Philips stora plan för belysning
  ger den renoverade

  stadskärnan i Hoogeveen en ny och attraktiv känsla på kvällen.

   

  – Anno Wietze Hiemstra, Hoogeveens kommunledning

  Lyser upp träden i Hoogeveens stadskärna och skapar fantastiska skuggor

  Utmaningen

   

  Hoogeven är en historisk och vacker stadsdel i södra Drenthe. För att göra om den till regionens hjärta ville kommunledningen göra stadskärnan mer attraktiv för boende och turister.

  Rätt belysning

   

  "Modern stadsbelysning var nyckeln till att förstärka Hoogevens arkitektoniskt intressanta platser. Philips tog fram en lösning som var skräddarsydd till varje del av staden, vilket förbättrade deras utseende samtidigt som man följer hållbarhetsmål. Vi började i området Hoofdstraat-Noord och installerade CitySpirit Cone-gatubelysning längs vägarna. Detta ökade den visuella komforten i området samtidigt som man skapade en vacker miljö runt kanalen och de historiska fasaderna.

   

  Byggnadernas utsida har lysts upp med LEDline2-armaturer, som är nedsänkta i trottoaren. Dessa lampor lyser upp på byggnaderna med en trevlig varm ton, vilket skapar ett vackert spel av ljus och skugga utan bländning.

   

  Runt torget och hamnen ger dekorativa projiceringar området en sagokänsla. Dessa effekter kommer från UrbanScene-lampor som är monterade på gatubelysningsstolpar, vilket ger vackra skuggor på marken runtom. ”Jag har bara fått positiva reaktioner på resultatet”, säger kommunalrådet Anno Wietze Hiemstra. ”De historiska fasaderna visas nu upp på bästa möjliga sätt både på kvällen och på dagen. Och projiceringarna på torget och hamnväggen är fantastiska, de har ett enormt attraktionsvärde.”  


  Tack vare telestyrningssystemet Starsense kan lamporna dimmas och anpassas efter alla tillfällen. Det är även lätt att justera dem till full effekt i ett nödfall. Tack vare deras utmärkta hållbarhet kan lamporna vara tända längre tid under livliga dagar och helgdagar.

  • UrbanScene
   UrbanScene
   UrbanScene är en serie med kompletta belysningslösningar från armaturer, master och beslag till arkitektoniska användningsområden och gatubelysning. Seriens moderna design och ener...
  • LEDline² BCS710/713/716/719/722
   LEDline² BCS710/713/716/719/722
   Lysdiodsramp för fasad- och dekorativ belysning för utanpåliggande montage. Utrustad med: Luxeon™- Högeffektslysdioder (ca. 1 W). LED line² finns i flera olika längder: 150, 300, 6...

  Liknande projekt