Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Skapa

  karaktär

  i en butik

  Jumbo Foodmarkt
  Nederländerna


  Upptäck hur hållbar stormarknadsbelysning förbättrar kundupplevelsen hos Jumbo.
  Philips-projekt – Jumbo foodmarkt Breda, Nederländerna

  Vi gjorde
  verkligen allt

  för att ge hela butiken en hållbar karaktär. Även när det gällde belysning ville vi ha det allra bästa. Belysningen skulle vara dynamisk, stämningsfull, diskret och ha låg energiförbrukning. Vi hittade den perfekta belysningspartnern i Philips, som enligt oss är den överlägset mest erfarna, tillförlitliga och innovativa leverantören.”
   

  – Herman Beldman, chef för utveckling av tekniska format Jumbo Supermarkets

  Philips Lighting belyser kött och chark för att visa hur färskt det är hos Jumbo Foodmarkt, Nederländerna
  Philips Lighting belyser fisk för att visa hur färsk den är hos Jumbo Foodmarkt, Nederländerna

  Utmaningen

   

  Jumbo Foodmarkt i Breda är ett mästerverk inom moderna butiker. Med sina 6 000 kvm och över 35 000 produkter erbjuder den kunderna det största sortimentet i Nederländerna. Hur skulle Philips kunna ge butiken en hållbar karaktär?

  Restaurangen i stormarknaden är upplyst med Philips moderna LED-belysning

  Rätt belysning 


  Att handla hos Jumbo är en upplevelse. Den här matbutiken har det största produktsortimentet i Nederländerna och har till och med en chokladbutik, eget bageri, kafferost och café. Ledningen ville hitta en belysningslösning som skulle vara hållbar och ge butiken en unik karaktär. En särskild utmaning var att belysa inredningen, som använde utomhuskoncept som tegelsten och träskyltar. Det var tydligt att konstgjort ljus inte skulle fungera här.

   

  Ett LED-koncept var lösningen. Våra armaturer ur nästa generation ger belysning som känns som dagsljus, vilket gav butiken en känsla av utomhusmarknad. Maxos LED användes i gångarna för matvaror för att göra det lätt för kunderna att hitta. StyliD användes för att belysa produktgrupper och dra uppmärksamheten till specialerbjudanden.

   

  I kassa- och rörlighetsområden användes LuxSpace downlights för att ge personalen god synlighet, samtidigt som kunderna känner sig bekväma även när de är på väg att lämna butiken. Som allmänbelysning lyser ExactEffect upp hela köpupplevelsen med ett välkomnande ljus utan bländning. I delikatessavdelningen lyser särskilt utformade StyliD Rose-lampor upp köttprodukterna utan att orsaka missfärgning.

   

  Alla mål har uppfyllts och butiken har nu ett unikt belysningskoncept som ger karaktär och gör att produkterna ser mer lockande ut. Dessutom förbrukar LED-belysningen 25 % mindre energi än andra Jumbo-butiker och kräver mindre underhåll.

  • Maxos LED
   Maxos LED
   Kunder inom industri- och butikssektorn behöver lösningar för allmänbelysning som både ger försvarbar avkastning och uppfyller alla gällande normer för stormarknader och industriti...

  Vi presenterar
  ett hållbart
  system

  Teamet

  Jumbo-stormarknader

  Kund

  Liknande projekt