Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Högtflygande
  arbetsplatser

  Manchester Airport Olympic House, Storbritannien

   

  Läs om hur energibesparande belysning lyfter Manchester Airports kontor

  Sammanträdesrum i Manchester Airport Olympic House upplyst av Philips LED-kontorsbelysning.

  Den nya belysningen
  har hjälpt till

  att förvandla de här våningarna och vi har fått mycket positiva kommentarer från personalen efter att den installerades. Philips gjorde ett mycket bra jobb med att möta de väldigt korta ledtiderna och vi fick mycket bra service under hela projektet.”

   

  -Gavin Taylor, huvudprojektledare för MAG

  Korridoren i Manchester Airport Olympic House upplyst av Philips LED-kontorsbelysning.

  Utmaningen

   

  Manchester Airport Group (MAG) genomförde en stor renovering på huvudkontoret. Man ville modernisera arbetsplatsen och minska koldioxidpåverkan, och man vände sig till Philips Lighting för att få hjälp.

  Korridoren i Manchester Airport Olympic House upplyst av Philips LED-kontorsbelysning.

  Rätt belysning

   

  MAG är vana vid tidspressade scheman och man behövde en snabb lösning. Philips satte fart tillsammans med grossisten Newey & Eyre och man arbetade hårt för att se till att de nya armaturerna kunde levereras snarast.

   

  LED-kontorsbelysningen var snart i hamn. I kontoren med öppen planlösning ger infällda PowerBalance-armaturer ett uppfriskande ljus som är perfekt för produktiva arbetsplatser. Ljuset är tillräckligt bra för att man inte ska behöva skrivbordslampor, men det orsakar inga störande bländningar. Dessa takarmaturer kompletteras av LuxSpace Compact och StyliD Mini LED-downlights, som ger behaglig synlighet i korridorer och hallar.

   

  De energieffektiva armaturerna för kontorsbelysning styrs av Philips DynaLite-styrsystem. Styrsystemen är kopplade till ljuskänsliga fotoceller, som gör det möjligt att dimma armaturerna automatiskt när det finns tillräckligt med naturligt ljus. Dessutom finns närvarodetektorer som ser till att lamporna släcks automatiskt när ett rum är tomt, vilket maximerar besparingen. Styrsystemet har konfigurerats så att andra delar av byggnaden kan läggas till senare. Framtida underhåll levereras genom Philips-styrsystemens underhållspaket.

   

  Tack vare den energibesparing man uppnår genom de smarta styrsystemen och LED-kontorsbelysningen är det nya systemet mycket positivt för MAG.

  • PowerBalance gen2
   PowerBalance gen2
   När det gäller att belysa kontorslokaler med LED är människor i allmänhet villiga att investera i hållbarhet, under förutsättning att investeringen lönar sig i längden. Samtidigt s...

  Liknande projekt