Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Oemotståndlig

  inredning

  Bizuu-butik Boutique
  Warszawa och Poznan, Polen


  Läs om hur Bizuus butiker gör shopping enkelt och trivsamt för kunderna genom belysning.
  Bizuu i Polen skapar en unik shoppingupplevelse med Philips LED-belysning och AmbiScene-spegeln

  I Bizuus klänningar

  känner jag mig äntligen som en riktig prinsessa"

   

  – Weronika Ksiazkiewicz, skådespelerska

  Använder butiksbelysning av högsta kvalitet för att göra kläderna i butiksfönstret ännu mer tilltalande – Philips
  Kvinna som speglar sig i AmbiScene Mirror från Philips

  Utmaningen

   

  När ägarna till Bizuu-butikerna skapade sitt eget modemärke tog de klivet mot en framgångsrik butiksberättelse. Fast deras första butik var mörk och ogästvänlig, utan fönster utåt. Bizuu behövde en belysningslösning som kunde göra deras fantastiska kläder rättvisa.

  Philips butiksbelysning lyser upp Bizuus butik på ett effektivt sätt

  Rätt belysning 

   

  Bizuu är ett polskt modemärke som har skapats av kvinnor för kvinnor. Närmare bestämt har det skapats av två systrar: Zuzanna Wachowiak och Blanka Jordan. Deras kläder säljs i Bizuus butiker i Warszawa och Poznan, som är populära hos kvinnor som är måna om sitt yttre. Eftersom man är ett butiksmärke som lockar modeintresserade är presentationen i Bizuus butiker av största vikt. Klädbutiker var dock något nytt för ägarna och de underskattade vikten av belysning. När de insåg att de hade en mörk och ogästvänlig butik kontaktade de Philips för att hitta en lösning.


  LED-belysning var perfekt. StyliD compact användes för att skapa en unik ljussättning som ger en inbjudande miljö och lyfter fram de vackra varorna. De flexibla monteringsalternativen för StyliD compact innebar att de gick att placeras med eftertanke för att framhäva klädernas kvalitet och vända blicken mot skyltningen. Rent vitt LED-ljus, som aldrig känns gult som traditionell belysning, skapar en lyxig och modern miljö som kunderna...

   

  Tack var den energibesparande effekten hos LED-belysning beräknar man att Bizuus årliga energiförbrukning kommer att sjunka med 50 % jämfört med traditionella belysningslösningar.

  Liknande projekt