Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Lägger till magi

  i ett monument

  Renaissance Hotel,
  Amsterdam, Nederländerna


  Läs om hur dekorativ belysning ger Renaissance Hotel en särskild gnista.

   

  Philips belysning för hotell och restaurang ger Renaissance Hotel en särskild gnista med dekorativ belysning

  Med respekt för
  byggnadens monumentala

  karaktär tog teamet från Livingprojects fram en upplevelse med magisk belysning. Vi behöver bara trycka på en knapp för att skapa helt olika miljöer för olika typer av evenemang eller tider. En del gäster vill beställa detta som ett tillägg i sitt evenemang direkt!”

   

  - Tom Calame, administrativ chef Renaissance Hotel, Amsterdam

   

  Grönt ljus strålar ut från Philips-produkterna för dekorativ belysning i detta rum på Renaissance Hotel
  Taket, som är belyst med dekorativ belysning från Philips, återspeglar en blå nyans på Renaissance Hotel

  Utmaningen

   

  Renaissance Hotel i Amsterdam är ett av stadens bästa hotell. I anslutning till huvudbyggnaden finns den unika 1600-talskyrkan Koepelkerk, som används som en festlokal för upp till 700 personer. Skulle belysning kunna förbättra evenemangen i kyrkan utan att skada denna skyddade byggnad?

  Rätt belysning 


  Renaissance Hotel genomgick en del stora förbättringar. I den tillhörande kyrkolokalen ville hotellet ha dekorativ belysning som skulle göra det möjligt för kunderna att anpassa miljön efter sina evenemang. Livingprojects, en officiell Philips LED-projektpartner, började arbeta med att installera ColorBurst 6- och ColorBlast 12-armaturer.

   

  Dessa innovativa LED-strålkastare fyller hela rummet med livfullt och spännande ljus som skapar en unik atmosfär. Lamporna styrs från en LCD-kontrollpanel och det går att ändra färg med en enkel knapptryckning. Förutom den statiska miljön kan det nya systemet också användas för att imponera på gästerna med dynamiska belysningseffekter.

   

  Kyrkan Koepelkerk är en skyddad byggnad. Därför fick inte belysningsdesigner Erick van der Lek från Livingprojects och hans kolleger inte borra några hål för att hänga upp belysningsarmaturerna och kablarna. ”Tack vare vår erfarenhet av skyddade byggnader använde vi en särskild skonsam massa för att fästa armaturerna och kablarna på ett professionellt och säkert sätt. Under hela installationen använde vi inte en enda skruv där det inte var tillåtet.”

   

  Tom Calame, administrativ chef, är mycket nöjd med installationen av LED-belysningen. ”Nu behöver vi inte längre hyra utrustning, så vi kan visa våra kunder alla möjliga ljuseffekter. Viktigast av allt är att den nya ColorBlast-installationen vida överträffar alla våra och våra gästers förväntningar.”

  • ColorBurst 6
   ColorBurst 6
   ColorBurst 6 är en rund klassisk spotlight med den intelligenta LED-teknikens fördelar. Den kompakta spotlight- och väggbelysningsarmaturen har ett robust armaturhus av pressgjuten...

  Skapar upplevelser 
  med ljus

  Teamet

  Renaissance Hotel

  Kundens
  webbplats

  Livingprojects

  Belysningsdesignerns
  webbplats

  Liknande projekt