Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Skapar

  sociala utrymmen

  Faculty Club Tilburg-universitetet, Tilburg, Nederländerna  


  Läs om hur restaurangens LED-belysning gör Faculty Club till en magisk mötesplats.
  Tilburg-universitetets restaurang Faculty Club är fräsch och modern, tack vare Philips restaurangbelysning

  Med sina hållbara material,
  generösa ytor

  och sofistikerade detaljer är Faculty Club samtidigt både diskret och modern. Vi lyckades hitta en lösning som är både multifunktionell och energieffektiv, och som utstrålar renhet samtidigt som den är behaglig att titta på. Allt gick att åstadkomma tack vare det utmärkta samarbetet med Philips."

   

  – Harm Timmermans, partner Shift architecture urbanism, Rotterdam

   

  Philips Lighting lyser upp mötesplatsen Faculty Club på Tilburg-universitetet

  Utmaningen

   

  Tilburg-universitetet ville sammanföra människor. I juni 2011 öppnades Faculty Club, en plats där människor från universitetets gemenskap kunde mötas. Man behövde modern belysning för att skapa rätt stämning i restaurangen med 80 platser, receptionen och sammanträdesrummen.

  Rätt belysning 

   

  Om Faculty Club skulle bli en populär mötesplats behövde den en inbjudande miljö. Universitetet övervägde flera alternativ för restaurangbelysning innan man bestämde sig för en lösning med 100 % LED. Det var viktigt att det gick att anpassa belysningen till olika tillfällen och dimningsmöjligheterna med LED gjorde det möjligt.

   

  LuxSpace-downlights installerades i entréerna och på toaletterna, vilket gav gästerna ett varmt välkomnande. De bländningsfria lamporna ger ett klart ljus och en behaglig stämning. StyliD-spotlights placerades på olika ställen för att uppnå förtrollande belysningseffekter. Man valde Dayzone-armaturer för allmänbelysning. Deras ljus liknar dagsljus och ger en perfekt miljö för besökarna att umgås och koppla av i.

   

  Den nya belysningen i restaurangen och sammanträdesrummet har förändrat Faculty Club. Lamporna kompletterar platsens stil perfekt och ger den en diskret men ändå lyxig känsla.

   

  Tack vare att LED-lamporna har så lång livslängd behöver inte restaurangbelysningen i Faculty Club underhållas på flera år.

  Tänder samtal
  med ljus

  Teamet

  Tilburg-universitetet

  Kund

  Shift architecture urbanism

  Arkitekt

  Van Delftgroep

  Installatör

  Livingprojects BV

  Teknisk rådgivning

  Liknande projekt