Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Skapa en

  kunglig entré

   

  Meydan Vip Bridge & Royal Bridge, Dubai, Förenade Arabemiraten

   

  Läs om hur färgad LED-belysning välkomnar VIP-gäster på Meydan-bron

  Underhållsfria utomhuslösningar med Philips utomhusbelysning

  Belysning förvandlade
  Meydan-bron

  till en spektakulär ikon som syns på långt håll''
  Meydan-broarna i Dubai belysta med Philips-brobelysning
  Underhållsfria utomhuslösningar med Philips utomhusbelysning

  Utmaningen

   

  Meydan-bron är ett arkitektoniskt underverk. Den kopplar ihop Meydan-hotellet med huvudvägen och dess vågform och slående konstruktion ses av miljontals människor varje år. Skulle ljus kunna förvandla byggnadsverket till ett modernt landmärke inför Dubai World Cup i mars?

  Färgad LED-belysning skapar ett slående resultat i Meydan, Dubai

  Rätt belysning

   

  Meydan-bron och dess lillasyster Royal Bridge, är viktiga tillgångar i staden Meydan. Varje år när Dubai World cup går av stapeln använder kungafamiljen och andra VIP-gäster dessa broar för att komma till kapplöpningsbanan. Philips fick i uppgift att lysa upp Meydan-bron så att den skulle utgöra ett kungligt välkomnande och bli ett arkitektoniskt landmärke.

   

  De specifika kraven var att bron skulle lysas upp med blått ljus och att systemet skulle vara underhållsfritt. Vi skräddarsydde eColor Graze Powercore-armaturer med blåa LED-lampor för att uppnå detta.
  Man studerade alla ritningar och själva platsen och kom fram till att produkten på 60 cm skulle passa brons vågform perfekt.

     

  Efter att armaturerna har installerats har bron blivit en visuell fest som går att se på långt håll. Det blå ljuset kompletterar och förstärker brons slående form på ett perfekt sätt med sin kontinuerliga ljuslinje.


  När installationen var klar på Meydan-bron bad företaget oss att göra likadant på Royal Bridge. Philips levererade samma produkt och installationen var klar inom sex veckor.

  Liknande projekt