Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Förändra din bensinstation

  med belysning

  BP bensinstation

  Tilburg, Nederländerna

   

   

  Läs om hur belysning hjälper till att förbättra kundupplevelsen på Tilburgs BP-station.

  Philips och BP

  Låg energiförbrukning

  är viktigt,

  liksom en trygghetskänsla. Men den viktigaste faktorn är kundupplevelsen. Kunderna ska uppleva butiken som en trevlig miljö att befinna sig i. Det är möjligt tack vare Philips.”

   

  – Joost van Aardenne, resurschef BP Europe SE – BP Nederland

  En välkomnande stämning för kunder med Philips energibesparande butiksbelysning
  Bättre utseende för butikens produkter med Philips belysning för kylar

  Utmaningen

   

  BP bryr sig om sina kunder. Företaget tog chansen att ge en av sina bensinstationer ett helt nytt utseende och man tittade på hur man kunde förbättra stationsupplevelsen för besökande förare. Man ville ha en lösning som var både innovativ och energibesparande, och som kunde förbättra säkerheten för personalen, så BP hade verkligen höga standarder för stationen.

  Butik i en bensinstation belyst med Philips butiksbelysning

  Rätt belysning

   

  Med 400 bensinstationer bara i Nederländerna är BP en av de största aktörerna på den nederländska bränslemarknaden. De inledde ett samarbete med Philips baserat på vår förmåga att leverera underhåll, omfånget och styrkan hos våra varor och tjänster, samt vårt långsiktiga engagemang i att utveckla nyskapande belysning. När det gällde renoveringen av BP:s station i Tilburg var vi redo att trampa på gasen.

   

  Stationens insida lystets upp med ett LED-belysningskoncept. LuxSpace-downlights användes för att skapa en trevlig stämning som ser till att kunderna känner sig välkomna i butiken och gör att det är större sannolikhet att kunderna tar sig tid att titta runt bland mat och andra varor. Genom att rikta spotlights mot varorna dras kundernas uppmärksamhet dit och produkten ser mer lockande ut.

  Stationens utsida, inklusive undertak och stationsområdet, lystes upp med Mini 300 LED och PetrolLED. Undertaksbelysningen skapar inte bara en välkomnande miljö med klar sikt för förare, den förbättrar även säkerheten för BP:s anställda. Det beror på LED-lampornas långa livslängd, som innebär att personalen inte behöver underhålla dem och de slipper därför klättra på höga, vingliga stegar.

   

  Strömmen kostar BP så mycket som 28 000 euro per år för varje station. Med energieffektiva armaturer kunde Philips sänka BP:s utgifter för ström till lampor med 40 %.
   

  • Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth DGP333
   Mini 300 Stealth strålkastarna har ett mycket effektivt optiksystem tack vare patenterad vit reflektorbeläggning som ger 35 % mer ljus. Med ljuskällan CDM-TD erhålls en mycket bra ...