MASTER LED - ljuskällor för allmän - och accentbelysning

Den perfekta stämningen med LED

Den perfekta stämningen med LED

Philips LED-ljuskällor är utformade för att skapa vackra miljöer med ett urval av visuella effekter och dimringsmöjligheter som du kan skräddarsy efter varje användningsområde.

Vår produktportfölj med LED-ljuskällor ger enastående ljuskvalitet och är utformad för att komplettera även de mest exklusiva armaturerna. Philips MASTER LED-spots med ExpertColor-teknik är designade för att skapa den perfekta stämningen för varje upplevelse. Philips klassiska LED-ljuskällor med filament har en klassisk design och kombinerar de välkända formerna hos traditionella glödlampor med fördelarna hos LED-tekniken med lång livslängd. 

Vårt utbud av LED-lampor

Vårt utbud av konventionella lampor

Glasspot MW

ErP i rampljuset

Ekodesign omfattar ett antal EU-direktiv som syftar till att stimulera användning av energieffektiva lösningar (ErP = energirelaterade produkter). En konsekvens av detta är att ineffektiva produkter gradvis har förbjudits. Samtidigt höjs prestandakraven för de mer energieffektiva alternativen.

ExpertColor

ExpertColor

Våra MASTER LED-spottar med ExpertColor-teknik är designade för att skapa den perfekta stämningen för varje upplevelse. Med äkta färgåtergivning skapar de en behaglig miljö eller en levande, klar och uppfriskande atmosfär, beroende på vad som passar bäst för ditt användningsområde. Båda med djup färgmättnad för en enastående ljusupplevelse.

Listor över transformator- och dimmerkompatibilitet

Listor över driftdonskompatibilitet – Philips LED-ljuskällor

Våra LED-spottar och lampor kan användas direkt i befintliga armaturer.
De kan användas ihop med ett stort utbud av befintliga transformatorer och dimmerenheter. Listorna över transformator- och dimmerkompatibilitet uppdateras regelbundet.