Testa och se själv

Hör vad andra proffs har att säga

3D-printtekniken har gjort det enkelt för Marcel Hogenes, teknisk chef i Nederländerna, att välja rätt downlights. Hör mer om hur han uppnådde högre effektivitet genom sitt senaste belysningsprojekt där han använde sig av 3D-printade downlights.

Våra senaste projekt

Madrids flygplats

Madrids flygplats

Enkel installation och kostnadsbesparingar

Flygplatsen Barajas i Madrid hade två mål: minska kostnaderna och hitta en lösning som är enkel att installera. Med PerfectFit downlights uppfyllde de båda målen.

Unica

Unica

Ett hållbart val för ett miljövänligt företag

Unica ville skapa en välkomnande atmosfär i kafeterian och mötesrummen. Eftersom företaget ger sina kunder råd om hållbara metoder var det viktigt att leva som de lär. PerfectFit 3D-printade downlights med ett lågt koldioxidutsläpp var den perfekta lösningen.

SAS lounge

SAS lounge

En enkel uppdatering med stor slagkraft

Flygplatsens lounge behövde en designuppgradering, men det fanns ingen budget för stora strukturella förändringar. Lösningen här var PerfectFit 3D-printade downlights. SAS-loungen förvandlades till en mysig plats med skräddarsydda downlights som passade perfekt i befintliga takhål och gav interiören ett nytt och elegant utseende.

Gör ett proffsjobb och kom igång redan idag

Gör ett proffsjobb och kom igång redan idag

Processen är enkel. Börja med att mäta de befintliga takhålen för att hitta rätt passform för dig. Designa därefter din downlight med hjälp av vårt enkla onlineverktyg för konfigurering. Måttanpassade downlights kan skapas för att passa alla takhål mellan 150–280 mm. När du har konfigurerat armaturen online skapas automatiskt ett produktblad med armaturens exakta mått, som kan skrivas ut och skickas till din grossist. När beställningen är placerad hos grossisten 3D-printas din skräddarsydda downlight och levereras på bara 3–4 veckor. Installera på några minuter och njut av din PerfectFit-lösning.

Kontakta oss gärna

Vårt säljteam finns här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Inspirerad?

Dela den här sidan i ditt nätverk.