Fler varumärken från

Förslag

  Upptäck möjligheterna med ansluten belysning


  Med fokus på ljusets kvalitet, bättre effektivitet och datadriven information för uppkopplad belysning samman LED-belysning och IT och gör ljus till mer än bara belysning. Och med möjlighet att samla in och dela data kan det förändra våra liv.

  Ljusets kvalitet
  när och där det behövs

  Gör upplevelsen personlig

  Leverera ljuskvalitet för olika applikationer med LED-belysning som uppfyller krav på utrymme och uppgift. Personlig belysningslösning med appar och styrenheter för att säkerställa en unik, anpassad upplevelse.

  Energibesparingar
  på upp till 80 %

  För en hållbar framtid

  Maximera effektivitet och förbättra driften med energieffektiv LED-belysning och Internet of Things. Data från uppkopplade belysningssystem ger insikt i aktivitetsmönster medan fjärrövervakning och fjärrkontroll gör att man kan justera belysningsnivåer och -scheman.

  Datadrivna insikter
  är grunden för välinformerat beslutsfattande

  Med kunskap följer styrka

  Använd möjligheterna med Internet of Things och uppkopplad LED-belysning för att övervaka avbrott och mäta användning vilket hjälper med planering av underhåll och som därmed ökar drifteffektiviteten. Lägg till sensorer till belysningssystemet som samlar in data för bättre insikt och stöd för andra mervärdesapplikationer.
  ansluten-belysning

  Ta två minuter
  och lär dig mer om möjligheterna

  Kan belysning innebära mer än ljus?

  Kan den samla in information?

  Förändra hur vi känner oss?

  Reagera på vår närvaro?

  Göra verksamheten mer effektiv?

  Ta en titt och upptäck.

  Så här fungerar ansluten belysning

  Med ansluten belysning
  är du ansluten överallt

  Möjligheter med ansluten belysning i städer

  Läs mer!

  Philips innovation för städer

  CityTouch är en programvaruplattform för utebelysning från Philips. Den ger möjlighet att styra gatulampor och analysera belysningsdata.

  Philips innovation för butiker

  LED-baserad inomhusplacering kan hjälpa dig förbättra kundens upplevelse i butiken och utveckla butiksverksamheten genom att ge extremt exakta platstjänster.

  Philips partners i innovation

  På den snabbt föränderliga marknaden är det viktigt att ha rätt partners för att lyckas.

  Innovation med Internet of Things

  Philips Lighting ligger bakom smartare städer, mer effektiva byggnader och trevligare butiksbesök genom insikter från data i realtid genom säkra uppkopplade belysningssystem och Internet of Things.