På scenen

Lösningar för scenen

Att skapa oförglömliga upplevelser för våra kunder är utmaningen som inspirerar oss att skapa de mest spännande ljusinnovationerna. Precis som de bästa artisterna anser vi att det alltid finns utrymme för förbättring. Det är anledningen till att vi alltid har ett nära samarbete med ledande tillverkare av armaturer för att skapa belysningslösningar som är mer effektiva, mer kraftfulla, mer kompakta och enklare att hantera.

Touring/Stage

MSR Gold FastFit

MSR Gold™ FastFit

Snabbare montering för mer fritid

Philips lanserade FastFit för att du ska spara tid. Ett unikt lampkoncept för MSR Gold™-lampor och Hi-Brite halogenlampor med ensidiga lampsocklar. Lampsockelns system gör att du enkelt kan byta ut lampan. MiniFastFit-versionen är försedd med en ännu mindre lampsockel som gör det möjligt att använda mindre och lättare armaturer.

Biograf/studio

Philips underhållningsbelysning på en filminspelning

MSR Hot Restrike

Omedelbart dagsljus när som helst

Behöver du dagsljus under filminspelningen? Philips MSR Hot Restrike är lösningen. Lamporna skapar en upplevelse av dagsljus med utmärkt kvalitet och rätt mängd ljus, ständigt tillgänglig.

Teater

Teater upplyst av Philips underhållningsbelysning

StagePainter

Exakt den belysningsljusupplevelse som du tänkt dig

De belysningsupplevelser du skapar har kraften att fängsla publiken och förvandla en föreställning till något magiskt. För att framhäva det bästa hos dina talanger behöver du armaturer som maximerar dina förmågor att ställa in rätt scener och återskapa dem på ett perfekt sätt. Nu kan du göra just det med StagePainter D60 2000 – ett system som är så flexibelt och reglerbart att det kan måla exakt den scen du föreställt dig med briljant LED-belysning.

DJ/nattklubb

DJ/nattklubb

MSD Platinum

Kraften att lysa upp din kreativitet

MSD Platinum 2 R är särskilt utformad för DJ/nattklubbsanvändning. Den kompakta och lätta lampan ger ett gnistrande klart ljus. Det är en 132 W-lampa som matchar ljusflödet från en MSD 300 W-lampa.

De starka ljusstrålarna skapar den perfekta nattklubbsbelysningen som DJ:ar kräver.

Architainment

Eiffeltornet belyst med Philips architainment-belysning

Obegränsad flexibilitet

Philips architainment-lampor ger utmärkta färger, ett starkt ljus och lång livslängd för fantastisk kreativitet och flexibilitet i arkitektonisk belysning. De kan föra vilket föremål som helst in i rampljuset och tillföra den karisma som det förtjänar.

Lampor för underhållning

Den växande trenden att integrera LED-väggar i scenljusdesign kräver en ny generation av ljuskällor med mer kraftfulla strålar för att skära igenom det homogena ljus som de ger, och lägga till ytterligare accenter till showen. Det är precis vad det nya Platinum-belysningssystemet är utformat att göra.

Den nya MSD Platinum 14 R ger extrem ljusstyrka på 12 000 lumen vid 280 W med en färgåtergivning på CRI80. Den nya MSD Platinum 17 RA ger enastående ljusstyrka med ett ljusflöde på mer än 20 000 lumen vid 350 W, plus kallt vitt ljus (7 000 K) och en hög färgåtergivning på CRI85. MSD Platinum 20 R ger ett ljusflöde på mer än 23 000 lumen vid 470 W, intensivt kallt vitt ljus (8 000 K) och en hög färgåtergivning på CRI80.

Lampor i arbete

Titta på videorna

Se hur våra lampor fungerar

Byte av FastFit-lampa

Underhållningsverktyg

Verktyg för byte av underhållningslampa

Katalog för underhållningslampor

Vi finns här för dig

Vi finns här för dig

Behöver du mer information om underhållningslampor? Vi har säljrepresentanter över hela världen.

på scenen

On Stage-evenemang

På våra kommande globala Entertainment On Stage-evenemang och mässor kan du få information och upptäcka konsten att underhålla.

PRG öppet hus, Japan, 3–4 mars
GET show, Guangzhou, 1–4 april
Prolight & Sound, Frankfurt, 15–18 april
Palm show, Mumbai, 28–30 maj
Palm show, Peking, 7–10 juni
LDI, Las Vegas, 23–25 oktober

Nedladdningar