Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Gör favoritmatchen ännu bättre

  Vi erbjuder de senaste högeffektiva LED-idrottsbelysningssystemen som ger kompletta belysningslösningar med trådlöst PerfectPlay-styrsystem och integrerade LED-strålkastare för alla typer av utomhusidrott. Systemen uppfyller alla krav för de minsta till de mest komplexa utomhusanläggningarna. PerfectPlay-systemappen gör det möjligt att ställa in ett schema eller att använda vårt Open API för att ansluta ett bokningssystem till PerfectPlay-systemet.
  Belysning för fotboll – LED-strålkastare

  Belysning för fotbollsplaner

   

  Eftersom motionsfotboll oftast spelas på kvällen kan effektiv belysning maximera möjligheterna för människor att vara med i spelet. Även om belysningsnivån är betydligt lägre än för TV-sända matcher måste belysningen ändå vara av hög kvalitet när det kommer till enhetlighet, visuell komfort och begränsning av inträngande ljus, speciellt i bostadsområden där motionsanläggningar ofta ligger.

   

  Standard belysningsplaner

  Belysning för tennis – Strålkastare

  Belysning för tennisbanor och padelbanor

   

  Vid val av belysning för en tennisbana är målet att se till att både spelare och åskådare tydligt kan se och följa matchen. Bollen, oberoende av var den är och vilken hastighet den har, måste alltid synas tydligt.

   

  Standard belysningsplan for Padelbanor

  Belysning för idrott – Idrottsanläggningar

  Belysning för idrottsanläggningar och Elljusspår

   

  God sikt för idrottare, domare och lagledare gör att de tydligt kan se allt som sker på tävlings- eller träningsplanen och kan prestera sitt bästa och/eller fatta korrekta beslut. Åskådarna ska kunna följa prestationerna på planen och även kunna se annat som sker runt omkring. Belysningen ska även underlätta för åskådarna att tryggt kunna ta sig till och från sina platser på idrottsanläggningen.

   

  Standard belysningsplan for Elljusspår A

  Standard belysningsplan for Elljusspår B

  LED-strålkastare för golf – Idrottsplatsbelysning

  Belysning för golfbanor

   

  Avståndsmarkeringar ska synas tydligt och spelare ska kunna följa bollen. Utslagsplatserna kräver separat belysning och det ska även finnas allmänbelysning på hela golfbanan.

  Belysning för spelplan – LED-strålkastare

  Belysning för bollplan

   

  Planer designade för flera sporter ska ha belysning som uppfyller kraven för alla sporter som ska utövas på planen i fråga. Se till att belysningsdesignen ger enhetligt ljus och att bländning och ljusspill minimeras.

   

  Standard bollplan / 5 manna

  Få flexibilitet och kontroll över belysningen med PerfectPlay
   

  Produktfördelar

  Vill du ta reda på mer?

   

  Kontakta en Signify Partner för frågor eller mer information.