You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

CoreLine LED - För alla utrymmen,

alla lösningar

Coreline - En lösning för alla utrymmen

 

Oavsett om du renoverar eller bygger nytt vill kunderna ha prisvärd belysning som ger hög, klar ljuskvalitet och sänker energi- och underhållskostnaderna avsevärt.

 

CoreLine handlar först och främst om högkvalitativ LED-teknik. Med en livstid på upp till 50 000 timmar hjälper belysningen ditt team att arbeta utan störningar så att du slipper lägga tid i onödan på att byta ut ljuskällor.

 

CoreLine LED-belysning är också bra för miljön. Serien har upp till 75 % lägre energiförbrukning än konventionella ljuskällor vilket minskar både din elräkning och dina koldioxidutsläpp. Ett enkelt byte till Coreline LED kan avsevärt förbättra ditt företags hållbarhetsstatus.

 

Och det är enkelt att byta. Armaturernas effektiva utformning möjliggör direkta byten från den befintliga belysningen till den nya och du behöver så gott som aldrig dra nya kablar eller göra nya takkonfigurationer.

 

Oavsett om du renoverar en befintlig arbetsplats eller skapar en helt ny från grunden passar den snygga och effektiva CoreLine-serien perfekt för din verksamhet.

 

CoreLine-serien består av elva kvalitetsprodukter: downlight, infälld, panel, ProSet, utanpåliggande, väggmonterad, lysrörsränna, vattentät, hög takhöjd, skena och tempo.

 

Det här är CoreLine

 

Se hela sortimentet och alla fördelarna med CoreLine-serien i filmen om CoreLine.

 

Vill du ha ökad ljuskomfort och ytterligare energibesparingar? Genom att kombinera CoreLine-armaturerna med styrsystem kan du ytterligare minska kostnaderna för energiförbrukningen och påverkan på miljön med upp till 70 %. Dessutom betalar sig installationen snabbare.

 

Video Det är är CoreLine

Visningsmiljö för CoreLine

 

Se CoreLine i all sin glans – ta en titt på vår 360° interaktiva byggnadspresentation och upplev CoreLine-installationer för vanliga användningsområden.

 

Välj helt enkelt den produkt eller det användningsområde som du vill se – eller se hela presentationen. Det finns en lösning för alla ytor.

 

Se presentationen

 

Ögonblicksbild från interaktiv visning av Philips Coreline

CoreLine-specifikationer

 

I vår onlinekatalog finns fullständiga tekniska specifikationer för alla produkter i CoreLine-serien.

 

För alla utrymmen, alla lösningar

 

Besök eCat

 

CoreLine Hög-höjd
 Ögonblicksbild av en av installationsfilmerna om CoreLine

Enkel installation

 

Installationen är enkel för alla produkter i CoreLine-serien.

 

Se själv hur snabbt och enkelt du kan installera CoreLine-produkterna. Ta en titt på våra specialutvecklade installationsfilmer som visar hur det går till, steg för steg.

 

Visa alla produktinstallationsfilmer

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en belysningsinstallation under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

TCO-verktyg för CoreLine

 

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor