Fler varumärken från

Suggestions

   Sovrumslampor från Philips

   Sovrumsbelysning för lugn och mysig atmosfär 

    

   Ditt sovrum är inte bara ett rum att sova i. Det är ditt personliga krypin där du kan koppla av, se på TV, läsa en bok eller äta en långfrukost i sängen. En fristad som kräver noggrant utvald belysning för att skapa den perfekta miljön för bekvämlighet och välmående. Vår sovrumsbelysning omfattar ett stort sortiment av lampor till ditt sovrum och sänglampor som ger vackra effekter och som skapar en lugn och ombonad atmosfär, så att du kan inreda ditt drömsovrum. Låt dig inspireras av vår sovrumsbelysning! 

   White ambiance Wellness 

   Bordslampa

   Lägg till bordslampan Wellness Philips Hue till ditt sovrum. Den har naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, får energi, läsa och slappna av. Lampan är perfekt för olika tillfällen i ditt sovrum!
   Kontrollsymbol
   Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer 
   Kontrollsymbol
   Vakna och somna naturligt 
   Kontrollsymbol
   Ingår i Hue-upplevelsen 
   Philips taklampa InStyle

   Sovrumsbelysningsidéer

    

   En av de grundläggande reglerna som du behöver tänka på när det gäller dina sovrumslampor är att välja svaga och varma ljuskällor. Oavsett om du behöver stiga upp på morgonen medan det fortfarande är mörkt ute, gå upp på toaletten på natten eller vill läsa på kvällen kan ett bländande ljus få dig att känna obehag. Vi rekommenderar att du väljer en dimbar taklampa till ditt sovrum, så att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov – kanske för att leta efter ett par strumpor eller bädda sängen. Vill du vakna på ett naturligt sätt till soluppgång varje dag kan du använda dig av vårt smarta och trådlösa belysningssystem, Philips Hue

   Vilka ljuskällor behövs i ditt sovrum?

    

   Beroende på vad du föredrar, välj mellan vägglampor eller sänglampor på vardera sidan om sängen, så att du och din partner kan läsa eller arbeta utan att störa varandra. Vissa vägglampor kan justeras så att ljuset exempelvis riktas mot din bok. LED-ljuskällor  rekommenderas här, eftersom de avger ett varmvitt ljus samtidigt som de är energisnåla. Beroende på storlek och möblemang i sovrummet kan du använda olika typer av belysning för att skapa effekter och en mysig atmosfär. Har du någonsin funderat på belysning i garderoben? Detta gör att du enkelt kan hitta det du behöver, även tidigt på morgonen och utan att du behöver belysa hela rummet. Om du har en fåtölj eller soffa i sovrummet kan du framhäva den genom att installera golv- eller bordslampor. Detsamma gäller för tavlor, foton eller speglar som pryder väggarna. Vägglampor och armaturer som kläms fast framhäver dina personliga föremål. Du bör fundera över följande ljuskällor för din sovrumsbelysning:

    

   •Sänglampor på sängbordet

   •Justerbara vägglampor vid vardera sida av sängen

   •Golvlampor bredvid fåtöljen eller garderoben

   •Innerbelysning för garderoben

   Endast det bästa för ditt sovrum – alla fördelar i korthet

   5 års garanti
   Utöver standardgarantin på 2 år för den här ljuskällan erbjuder Philips en 5-årsgaranti på LED-system, det vill säga på LED-modulen och driftdonet i den här ljuskällan.
   Ljusa färgtemperaturer
   Ljuskällor kan ha olika färgtemperaturer, vilka anges i enheten Kelvin (K). Ljuskällor med ett lågt Kelvin-värde ger ett varmt, mysigt ljus medan de med ett högre Kelvin-värde producerar ett kallt, mer energigivande ljus. Den här Philips-ljuskällan ger ett varmvitt ljus för en mysig atmosfär.
   Philips lågenergilampa
   Den här energisnåla ljuskällan från Philips sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor och hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar och bidra en aning till miljön.
   LED 15 års genomsnittsanvändning
   En ljuskälla du kan lita på. De inbyggda lysdioderna i den här LED-ljuskällan från Philips håller i upp till 15 000 timmar (vilket motsvarar 15 år på basis av en genomsnittsanvändning på 3 timmar/dag med minst 13 000 på/av-driftcykler). Det känns bra att tro att du inte behöver underhålla eller byta ljuskällan och samtidigt ha den perfekta ljusmiljön i ditt hem.

   Sovrumsbelysning – inredningstips

   Philips sovrumsvideo, stillbild

   Sovrumsbelysning från Philips: skapa ditt eget drömutrymme

   Kontrollsymbol
   Likadana eller liknande vägglampor eller sänglampor skapar symmetri och framhäver ljuset vid sängen.
   Kontrollsymbol
   Färgad belysning kan användas för att förändra stämningen. Vi rekommenderar Philips Hue – med fler än 16 miljoner färger kan du förvandla din vardagsbelysning till en enastående upplevelse.
   Kontrollsymbol
   Det är bekvämt med belysning i garderoben när du ska klä på dig.
   Kontrollsymbol
   Tavlor, foton och möbler kan framhävas med hjälp av golv- eller bordslampor. Det spelar ingen roll hur starkt du vill att de ska lysa. Våra dimbara WarmGlow-ljuskällor ger ett mysigt sken och ju mer du dimrar desto varmare blir ljuset.
   Kontrollsymbol
   Dimbara armaturer och stämningsbelysningar hjälper dig att skapa den perfekta atmosfären för alla tidpunkter på dygnet. Med SceneSwitch kan du välja mellan tre olika ljussättningar – ingen dimmer eller installation krävs.

   White ambiance Wellness 

   Bordslampa

   Philips taklampa InStyle
   Övriga rum
   Vardagsrumsbelysning
   Belysning
   för hemmakontoret
   Olika ljuskällor
   Välj din
   ljuskälla
   SceneSwitch
   WarmGlow