Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Lampor från Philips

  Rätt lampa för alla rum i hemmet

   

  Vårt breda sortiment av snygga och bra lampor kan hjälpa dig att lysa upp alla rum. Philips lampor ger det perfekta ljuset för ditt hem, med allt från golv- och vägglampor till takpendlar och bordslampor. Vi på Philips har utvecklat ett hembelysningsdesigner-verktyg för att du ska kunna se hur våra produkter kan förbättra ditt hem med flera unika belysningsatmosfärer. Hitta den perfekta atmosfären för ett specifikt rum, från en varm och mysig atmosfär för vardagsrumsbelysning till klara och energigivande lösningar för badrums- och köksbelysning. Med Philips är två idéer om hemmets inomhusbelysning aldrig detsamma. Köp dina lampor online idag!

  Hitta den perfekta belysningen
  för ditt hem

  Prova vårt designverktyg för hembelysning för att simulera och designa hemmets belysning.

  Hitta övriga belysningsprodukter

  Hitta rätt ljuskälla för din armatur

   

  Se det omfattande sortimentet av ljuskällor från Philips Lighting. De finns i flera olika former och stilar och med olika socklar. Oavsett om du vill skapa en perfekt atmosfär för ditt hem eller bara minska hushållets kostnader så finns det ett alternativ för dig.

  Oändliga möjligheter med HUE

   

  Gör om vardagsbelysningen till en enastående upplevelse. Lek med färger eller synkronisera dina smarta belysningar med musik eller filmer. HUE stimulerar fler sinnen. 

   

   

  Anmärkningsvärd belysning hållbart tryckt

   

  Philips MyCreation-lamporna skiljer sig från andra lampor som du har sett tidigare. Våra inspirerande kollektioner kan förvandla ditt hem genom att skapa en speciell atmosfär som uttrycker vem du är som person.