Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Smart Belysning

  Förbättra din livskvalitet med smart belysning

  Vad är smart belysning?

   

  Med smart belysning kan du enkelt och effektivt styra din belysning. De smarta ljuskällorna fungerar med dina befintliga uttag och med din telefon kan du få full kontroll över belysningen. Det har aldrig varit enklare att skapa den rätta atmosfären i ditt hem, eller att anpassa belysningen till dina aktiviteter. Styr den smarta belysningen via en app, med din röst eller via smart styrning. Och oroa dig inte, du kan fortfarande använda dina gamla strömbrytare som vanligt. Det är inte bara ett lyxigare sätt att styra belysningen på - smart belysning förenklar och förbättrar dessutom ditt liv.

  Hur fungerar smart belysning

  Fördelarna med smart belysning

  Varm till kall belysningssymbol/ikon

  Styr med appen

   

  Nu behöver du inte gå från rum till rum och släcka lamporna. Våra smarta LED-ljuskällor är appstyrda, vilket gör det enkelt att släcka belysningen från valfri plats.

  Ställ in belysningsschema-symbol/ikon

  Smarta rutiner

   

  Skapa rutiner för att automatisera din smarta belysning på morgonen, kvällen eller när du vill – även om du är hemma eller bortrest.

  Röststyrd ljussymbol/ikon

  Röststyrning

   

  Du kan även styra din belysning med rösten med de flesta röstassistenterna på marknaden.

  Olika typer av smart belysning

   

  Oavsett om du är i början av din resa mot ett smart hem eller om du vill automatisera ditt teknikparadis så har vi de rätta smarta ljuskällorna för dig.

  Enkel smart belysning

   

  Ett enkelt och intuitivt sätt att trådlöst dimra belysningen, få den perfekta atmosfären, eller skapa rutiner för att automatisera utan besvär.

  Den ultimata belysningsupplevelsen

   

  Den bästa personliga belysningsupplevelsen för ett rum eller hela ditt hem. Skapa atmosfär, känn dig trygg, vakna naturligt och förbättra din underhållning.

  Smart Wi-Fi LED- och Philips Hue-produkter är inte kompatibla