Fler varumärken från

Taklampor från
Philips

Upptäck våra snygga taklampor för hemmet. Hos oss kan du välja mellan olika funktioner och design för att hitta den takbelysning som passar din stil och ditt behov bäst.

Taklampan - en viktig ljuskälla och inredningsdetalj

 

Vårt sortiment av taklampor skapar ett lysande och jämnt ljus för daglig belysning. Philips högkvalitativa ljuskällor är både kraftfulla och mångsidiga. Genom länken nedan kan du klicka i vilken typ av takbelysning du vill ha, kanske föredrar du LED? Du kan även välja mellan olika stilar och mycket mer för att hitta den rätta taklampan för ditt hem. Kanske vill du hitta en mer modern taklampa till ditt kök och en mer traditionell till ditt sovrum? Oavsett har vi taklampan för dig!

 

Visa alla taklampor från Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Upptäck möjligheterna med LED
 
 
 
 
 

Upptäck de oändliga möjligheterna med LED-belysning

 

Känn dig hemma med toppmodern LED-teknik från Philips. Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


Visa alla LED-ljuskällor

Taklampor från Philips

Välj den taklampa som passar bäst i varje rum.

När de är installerade i taket är lamporna i den här kategorin anpassade efter alla rum i ditt hem.
Taklampor för sovrum och vardagsrum från Philips

Taklampor för sovrum och vardagsrum

Vardagsrummet är hemmets samlingspunkt för en mängd olika aktiviteter. Här kopplar ni av men underhåller även gäster. Därför krävs det en taklampa som ger ett övergripande allmänljus för alla aktiviteter, är den dessutom fin kan den lätt bli rummets mittpunkt. I sovrummet behövs det också en taklampa för att ge ett ombonat intryck men även för aktiviteter där det krävs ett allmänljus. Belysningen för vardagsrummet och sovrummet bör vara mångsidig och enkel att reglera beroende på hur rummen ska användas under dagen. En exakt placering av olika ljuskällor och ljusspel kan bidra till att skapa en känsla av rymd, samtidigt som rummet känns varmt och välkomnande.

Alla taklampor för sovrum och vardagsrum
Takbelysning för badrum från Philips

Taklampor för badrum
 

Badrummet är platsen där vi börjar och avslutar vår dag. Med en taklampa som ger rätt allmänbelysning blir badrumsrutinerna enkla och bekväma. Badrummet är en oas av stillhet i varje hem och om det dekoreras på rätt sätt kommer både början och slutet på dagen att vara mycket behaglig oavsett om du ska sminka dig eller borsta tänderna efter en lång dag. 


Alla taklampor för badrum

Taklampor för kök från Philips

Taklampor för kök


Det finns inget rum som ger en sådan hemkänsla som köket. Köket är platsen där vi ger näring åt våra kroppar och själar, förbereder måltider, äter eller helt enkelt spenderar tid ihop med våra nära och kära. Rätt belysning kan göra miljön mer välkomnande, gladare och livligare. Taklampor kan användas på många olika sätt i köket. Använd den till en grundbelysning för ditt kök men häng även taklampor över ditt köksbord för att få extra belysning och skapa stämning där. Genom att hänga lamporna lågt lyser du upp matbordet men inte personerna runt bordet, detta ger en väldigt mysig stämning. Dessutom tar rätt takbelysning fram de naturliga färgerna på maten och ger den ljusstyrka du behöver för att förbereda dina rätter på ett säkert sätt.


Alla taklampor för kök

De mest populära takbelysningarna

Upptäck alla vägglampor från Philips