Fler varumärken från

Philips LED

Byt till lampor som är skonsamma för dina ögon

Varför är EyeComfort viktigt

 

Det är dags att vi tar visuell comfort på allvar. Skärmar och deras onaturliga ljus dominerar våra liv, och då vi spenderar allt mer tid framför dem så blir våra ögon lidande.

Enligt en global undersökning¹ så känner allt fler att ljus från LED-lampor är mer bekväma för deras ögon än de från andra typer av lampor. Föräldrar prioriterar dessutom deras barns synförmåga före betyg, stressnivå och form. I många länder tycker över 50% att synförmågan är en mycket viktig prioritet.

EyeComfort
Designad för dina ögons komfort. Klicka på EyeComfort-parameterar ovan för att läsa mer om hur olika typer av ljus påverkar dina ögon.

Välj din LED-lampa

 

Philips LED-lampor kommer I alla former och storlekar du kan tänka dig, så det finns ingen ursäkt att inte byta till LED längre. Du kommer båda spara energi men framförallt få ett ljus som är betydligt bättre för dina ögon.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Varför LED-lampor från Philips

Eye comfort - Bekvämt ljus från världens ledande belysningsföretag

Bekvämt ljus från världens ledande belysningsföretag

 

Dålig belysning kan resutlera i onödigt hård ansträgning på dina ögon. Med LED från Philips kan du se till att varje rum är optimalt belyst. Våra LED-lampor skapar ett ljust utan flimmer² som inte tär på ögonen.

Eye comfort - inget mer flimmer

EyeComfort - inget mer flimmer

 

Våra forskare och ingenjörer har arbetat frekvent under många år för att utveckla  vår marknadsledande LED-belysning helt utan flimmer². För att inte tumma på kvalitén så följde de 3 strikta kriterier för visuell komfort, vilket möjliggjorde ett ljus som lever upp till en mycket hög standard.

Eye Comforrt - Dina ögon kommer tacka dig

Dina ögon kommer tacka dig

 

Eftersom manga av oss spenderar allt mer tid inomhus är det viktigare än någonsin att man tänker på sin belysning. Till skillnad från andra varumärken har Philips LED-lampor inget flimmer². Välj det som är bäst för dig, din familj, och ditt hem.

Öka din visuella komfort

Tips för dig och din familj

Spendera mer tid utomhus
Naturligt ljus har visat sig vara fördelaktigt när det kommer till att öka din visuella komfort. Spendera mer tid utomhus och glöm inte att ta med barnen också.
Läs eller studera komfortabelt
Philips LED-belysning har designats med EyeComfort i åtanke. Du kan koncentrera dig på studier eller din bok med betydligt mindre risk.
Begränsa skärmtiden
Telefoner, datorer, surfplattor och TV. För allt för många av oss är skärmar och deras onaturliga ljus en stor del av vår vardag. Om dina barn spenderar allt för mycket tid framför en skärm, se till att de lär sig blunda i 30 sekunder då och då för att skydda deras syn.
Testa ögon-yoga
Det finns många enkla yogaövningar för dina ögon som hjälper dig att öka din visuella komfort. Titta långt bort, sen på nära håll. Titta lång åt höger och sen åt vänster. Titta på din nästipp och sen rakt fram igen. Du märker snabbt skillnad om du gör övningarna regelbundet.

1)Denna studie var utförd av OneVoice Connect Research i Juli 2017. Över 8000 vuxna från 11 olika marknader deltog.

2)Designad för dina ögons visuella komfort. Vill du läsa mer om paramterar och produktdetaljer kan du göra det här.