Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  EyeComfort-

  Behaglig LED-belysning för dina ögon

  Varför välja Philips EyeComfort LED?


  Dålig ljuskvalitet kan orsaka obehag och Philips LED belysning är designad att vara behaglig för ögonen. Det är vad du kan förvänta dig av ett trovärdigt märke.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Upptäck vår EyeComfort kollektion

   

  Philip LED kommer med ett stort utval av former och storlekar. Det har aldrig varit enklare att byta till LED. Vilket resulterar i en lägre elräkning. Inte nog med det, du har nu också möjligheten att välja belysning som är behagligare för dig och hela familjen.

  • LED Klot (dimbar)

   LED

   Klot (dimbar)

   • 5 W (40 W)
   • E14
   • Varmvit
   • Dimbar
  • LED Ljuskälla (dimbar)

   LED

   Ljuskälla (dimbar)

   • 5,5 W (40 W)
   • E27
   • Varmvit
   • Dimbar

  Vad är fördelarna med Eyecomfort?

   

  •Det finns många LED lampor på marknaden idag, men de är inte alla skapade lika. Vilket är varför vi utvecklade vår Philips EyeComfort sortiment. Våra LED lampor överensstämmer med vår EyeComfort-standard, som håller våra produkter mot viktiga komfortkriterier: flimmer, bländning, stroboskopeffekter, fotobiologisk säkerhet, ljusreglering, inställnings möjligheter och färgåtergivning – faktorer som kan påverka ögon komforten.

  Flicker
  Flicker

  Flimmer och Strobe

   

  Vissa glödlampor kan tyckas flimra eller ge en stroboskopiskeffekt. Detta kan orsaka distraktion, irritation och påverka hälsotillstånd.

  EyeComfort LED belysning är skapad för att minimera de faktorer som orsakar dessa effekter och garanterar full komfort för ögonen oavsett om du läser, arbetar eller kopplar av.

  Flicker video
  Glare

  Skarp belysning

   

  Viss LED belysning släpper bländning, vilket kan leda till att det blir svårt att se på grund av ljusets ljusstyrka. Detta kan orsaka synbesvär och till och med huvudvärk.

  EyeComfort LED är skapad för att minska bländningen och säkerställa full komfort för ögonen i ditt hem.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Fotobiologisk säkerhet


  När det gäller fotobiologisk säkerhet skiljer sig våra LED inte från traditionella glödlampor. De innehåller inte högre mängder kort ljus med våglängd som kan orsaka risk för blått ljus och faller väl inom säkerhetsstandarder.
  Photo biological safety video
  Color rendering

  Färggivning

   

  Färgåtergivning hänvisar till hur väl en ljuskälla ger färg.

   

  EyeComforts LED sortiment har ett högt färggivningssindex, vilket innebär att din heminredning visas i högupplöst och sann färg.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Ljusreglering

   

  Fler LED belysning avger bara en ”färgtemperatur” – Till exempel varmt vitt eller svalt dagsljus – vilket innebär att du inte kan ändra stämningen i ett rum.

  Med med EyeComforts reglerbara LED sortiment kan du justera färgtemperaturen. Det gör att du kan välja ett uppfriskande svalt ljus på morgnarna, eller ett mysigt svagt ljus på natten.

  Tunability video
  Noise icon

  Ljud

   

  Vissa tycker att LED-ljus avger ett irriterande brus. Detta orsakas av hur lamporna använder elektricitet för att släppa ut ljus.

   

  EyeComfort LED belysning är skapad för att eliminera hörbart ljud så att du kan arbeta, studera och spela spel utan störningar.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Dimbar

   

  Vissa ”dimbara” LED ljuskällor av lägre kvaitet har en tendens att flimra när du tänder ljuset.

  Vår EyeComfort LED sortiment använder smart elektronisk design så att du kan skapa en perfekt atmosfär och njuta av en mild lösning för dina ögon.

  Dimmable video

  “Att välja rätt belysning är viktigt”

   

  “Den typ av belysning vi använder dag för dag kan påverka vår livskvalitet. Till exempel kan kontroll av färgen och intensiteten på belysningen under dagen förbättra våra sömnmönster, vilket kan vara avgörande för välbefinnande och hälsa. Däremot kan dålig konstgjord belysning ha skadliga effekter på livskvaliteten och leda till störa sömnmönster, ögon obehag och till och med huvudvärk. Att Välja rätt belysning är viktigt.”

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, Professor inom Oftalmologi
  University College London (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  Kritiska fördelar med EyeComfort

   

  Belysning kan spela en viktig roll för, produktivitet, barns synutveckling, hjälpa äldre och vår väckning- och sömncykel.

  Se videon av Andrew Stockman, professor i ögonläkare, om hur EyeComfort uppnår god belysning och varför det är nödvändigt.

  Eyesight facts and figures

  Synfakta och siffror

   

  Vad tycker människor i olika delar av världen om belysning? Vi frågade över 10 000 människor över hela världen om deras ställning till belysning. Se våra viktigaste resultat för att se hur du jämför.

  Global forskning visar att synförsämring är en stor rädsla hos människor, men få tar åtgärder för att upprätthålla den. Att förbättra dina ögons komfort kan vara lika enkelt som att skruva in en annan glödlampa. Klicka nedan för att se vilka resultat vi delade med media.

  Upptäck hela utbudet av EyeComfort-produkter

   

  EyeComfort LED-lampor och armaturer är utformade för att leverera högkvalitativt, bekvämt ljus. Bläddra bland vårt kompletta sortiment av lysdioder för att få EyeComfort till alla rum i ditt hem.
   

  Upptäck sortimentet

  Designad för ögonens komfort. Besök www.lighting.philips.se/consumer/led-lampor-och-belysning/eyecomfort/whitepaper för flimmer, strobe och andra EyeComfort parameter och produkt detaljer.