Fler varumärken från

Vägglampor från
Philips

Välj våra vägglampor som är anpassade efter alla dina rum.

Upptäck de oändliga möjligheterna med
väggbelysningar från Philips Lighting

 

Vårt sortiment med vägglampor skapar ett lysande och jämt ljus för daglig belysning. Philips högkvalitativa ljuskällor är både kraftfulla och mångsidiga.

 

Visa alla väggbelysningar från Philips Lighting

https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

 
Upptäck möjligheterna med LED
 
 
 
 
 

Upptäck de oändliga möjligheterna med LED-belysning

 

Känn dig hemma med toppmodern LED-teknik från Philips. Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


Visa alla LED-ljuskällor

Vägglampor från Philips Lighting

Välj den vägglampa som passar bäst i varje rum.

Väggbelysningar för badrum

Väggbelysningar för badrum


Våra eleganta badrumslampor är hermetiskt förseglade och perfekta för fuktiga miljöer. Badrummet kan delas upp i tre fuktighetszoner och därför uppfyller alla våra lampor standard IP23, IP44 eller IP65. Vi fäster mycket vikt vid att välja material och prestandaegenskaper för varje produkt, eftersom din säkerhet och ditt välmående är mycket viktigt för oss.

Alla badrumsbelysningar
väggbelysningar för sovrum

Väggbelysningar för sovrum och vardagsrum

Perfekt för avkoppling och samtal. Vardagsrummet är hjärtat i varje hem. Det är platsen där familjen träffas för att koppla av och underhålla gäster. Belysningen för det här rummet och sovrummet bör vara mångsidig och enkel att reglera beroende på hur rummen ska användas under dagen. En exakt placering av olika ljuskällor och ljusspel bidrar till att skapa en känsla av rymd, samtidigt som rummet känns varmt och välkomnande.

Vägglampor för alla sovrum och vardagsrum
Väggbelysningar utomhus

Väggbelysningar utomhus


Alla komponenter i våra utomhusserier är tillverkade av högkvalitativa och mycket tåliga material såsom pressad aluminium och rostfritt stål. Naturligtvis är våra utomhusarmaturer även försedda med energisnåla lysrörslampor och mycket kraftfulla LED-ljuskällor. Framförallt är alla utomhusbelysningar från Philips särskilt lämpade för rum med förhöjd luftfuktighet. Det är därför våra ljusarmaturer uppfyller standarden IP23, IP44 eller IP67. Varje produkt genomgår noggranna tester för att garantera täthet.

Alla väggbelysningar utomhus

De mest populära väggbelysningarna

Upptäck alla vägglampor från Philips