Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Golvlampor från

  Philips

  Vi har många snygga golvlampor för ditt hem. Gör ditt hem till en ljusare och trevligare plats även i dess mörkaste hörn och vrår. 

  Snygga och användbara 
  golvlampor från Philips Lighting

   

  När du läser är det viktigt med bra ljus. Kryp upp i hörnet av din soffa eller i din favoritfåtölj med en bra bok och få det perfekta ljuset att läsa i med Philips golvlampor, trots att det är mörkt runt omkring dig. Våra golvlampor fungerar som utmärkta läslampor då du kan rikta ljuset exakt till den plats du behöver, innan du uppslukas av bokens magiska värld. Använd även Philips fina golvlampor för att dekorera ett annars mörkt hörn, i en stil som passar dig. 

   

  Golvlampor med elegant design, från retro till modernt

   

  Vårt utbud av golvlampor sträcker sig från klassiskt och retro till minimalistiskt och modernt, vi har något för alla olika stilar och behov. Med en dimbar golvlampa kan du justera ljuset beroende på ditt behov och stämningen du vill skapa. Du kan även välja mellan olika ljuskällor, där vi främst rekommenderar LED, för att få det optimala ljusflödet i ditt hem. Skapa ett modernt ljusintryck i din hemmiljö. 

   

  Visa alla golvlampor från Philips Lighting 

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Upptäck möjligheterna med LED
   
   
   
   
   

  Upptäck de oändliga möjligheterna med LED-belysning

   

  Känn dig hemma med toppmodern LED-teknik från Philips. Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


  Med Philips LED-ljuskällor känner du dig hemma så fort du tänder lamporna. LED-ljuskällor är en kombination av ett varmt och behagligt vitt ljus och en mycket lång livslängd. LED-ljuskällor ger omedelbara och betydande energibesparingar samtidigt som de förhöjer stämningen i hemmet.


  Visa alla LED-ljuskällor

  Golvlampor för hemmet från Philips Lighting.

  De mest populära golvlamporna

  Upptäck alla golvlampor från Philips Lighting.