Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Spotlights från Philips

  Upptäck våra spottar för alla delar av ditt hem oavsett om det gäller ditt kök, badrum, vardagsrum, sovrum eller hall. Jämför funktionerna hos olika Philips-modeller och välj det bästa sättet att dekorera ditt hem med belysning.

  Spottar för hemmet.

  Upptäck de oändliga möjligheterna med spottar från Philips Lighting

   

  Spottar erbjuder oanade möjligheter. Du kan använda dem för läsning eller arbete på nära håll, för att lysa upp rum eller till och med för att belysa dina favoritkonstverk. 

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Discover the lighting possibilities of LED
   
   
   
   
   

  Discover the infinite possibilities of LED lighting

   

  Feel right at home with cutting-edge Philips LED technology. With Philips LED lamps, you will feel right at home after turning on your lights. The LED lamps combines a warm and pleasant white light with an exceptionally long duration. LED lamps provide immediate and significant energy savings while enhancing the ambience of your home.


  With Philips LED lamps, you will feel right at home after turning on your lights. The LED lamps combines a warm and pleasant white light with an exceptionally long duration. LED lamps provide immediate and significant energy savings while enhancing the ambience of your home.


  View all the LED lamps

  Välj den spot som passar dig bäst


  Skapa den rätta atmosfären när som helst med ett enastående utbud av spotlights. Dessa ljusarmaturer utformades för att tillfredsställa det senaste modet, trenderna och stilarna för den perfekta integreringen med inredningen och omgivningen som du alltid velat ha.
  Spottar för sovrum och vardagsrum

  Spotlights för sovrum och vardagsrum

  Vardagsrummet är hjärtat i varje hem. Det är platsen där familjen träffas för att koppla av och underhålla gäster. Belysningen för det här rummet och sovrummet bör vara mångsidig och enkel att reglera beroende på hur rummen ska användas under dagen. En exakt placering av olika ljuskällor och ljusspel kan bidra till att skapa en känsla av rymd, samtidigt som rummet känns varmt och välkomnande. Läs mer om hur du inreder ditt vardagsrum och sovrum med belysning från Philips.
  Funktionella spottar

  Funktionella spotlights


  Funktionell belysning garanterar att alla rum i ditt hem har lämplig belysning och är säkra, utöver att vara trevliga att vistas i. Funktionella spottar från Philips har utformats för att passa ihop med ditt hems möbler och för att ge belysning i vardagsrummet, skafferiet och mellanliggande rum. De sprider ett varmvitt ljus i ditt hem.
  Inbyggnadsspottar för badrum

  Spotlights för badrummet
   

  De högkvalitativa ljuskällorna från spottarna i myBathroom-serien uppfyller alla badrumskrav vilket innebär att de klassificerade enligt kapslingsklass IP23, IP44 eller IP65. Med inbyggda LED-spottar känns ditt badrum ombonat och du får det perfekta naturliga ljuset. På detta vis kan du ägna din tid åt dina dagliga aktiviteter med perfekta resultat. För mer inspiration till ditt badrum.
  Spotlights för köket

  Spotlights för köket
   

  Köket är husets samlingsplats. En plats att umgås på med nära och kära. Beroende på dag kan aktiviteterna i köket skilja sig mycket åt. Med rätt ljus kan du skapa rätt stämning för olika tillfällen så som det snabba mellanmålet innan träningen till den romantiska middagen när ni har fått barnvakt. Med dimbara LED-spotlights kan du växla mellan skarpt och mysigt sken. Vi hjälper dig även med extra belysning på platser i köket som kräver det, så som spottar från taket som lyser över arbetsytor och vask. Oavsett vad du vill göra i köket har vi rätt ljus för dig. Läs mer om hur du fixar det perfekta ljuset i ditt kök.

  De mest populära spottarna


  Upptäck alla spottar från Philips Lighting