Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Visa att du bryr

  dig om att bevara miljön

   

   

  Miljöcertifiering

  Regler och förordningar om energi förändras ständigt. Många lokala myndigheter har nu obligatoriska mål för energiförbrukning och koldioxidutsläpp. Genom en miljöcertifiering kan du förbättra din varumärkesprofil, vinna allmänhetens förtroende och föregå med gott exempel för andra hälso- och vårdorganisationer.

   

  Vi hjälper dig att uppnå – och överträffa – dina energimål med vår moderna belysningsteknik

  Sköterska i en korridor på ett miljövänligt sjukhus

  Visste du att?

  2018 är Storbritanniens deadline då de mest energiineffektiva byggnaderna inte längre kommer att få lov att hyras ut enligt Energy Act 2011
  Storbritannien har en deadline då de mest energiineffektiva byggnaderna inte längre kommer att få lov att hyras ut enligt Energy Act 2011
  612 miljoner dollar i beräknad energibesparing genom befintliga byggnader under de första 10 åren av San Franciscos program för miljövänliga byggnader
  Beräknad energibesparing genom befintliga byggnader under de första 10 åren av San Franciscos program för miljövänliga byggnader
  1,44 ton koldioxidminskning – Första årsresultatet av Tokyos obligatoriska utsläppsminskningsprogram
  Många ton mindre koldioxid – Första årsresultatet av Tokyos obligatoriska utsläppsminskningsprogram

  Framtidssäkrade 
  lösningar

   

  Ett enkelt byte till miljövänlig sjukhusbelysning kan hjälpa dig att uppfylla gällande lagar och regler. Och med våra banbrytande system kan du anpassa en varaktig hållbarhetslösning och överträffa energimålen både nu och i framtiden.

   

  Philips kan också ge ytterligare stöd vid inköp av miljövänlig medicinsk utrustning eftersom vi kan ge dig detaljinformation om egenskaperna hos miljövänliga produkter.

  Miljöprogram
  över hela världen

  Det behöver inte vara svårt att sätta upp energimål. Över hela världen finns det program som utformats för att hjälpa byggnadsägare att uppnå obligatoriska mål eller frivilliga certifieringar.

   

  BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) började i USA som en frivillig certifiering och används nu i mer än 50 länder och en del länder har skapat egna varianter av den.

  Läkare förbereder en patient för magnetröntgen
  Exempel på frivilliga certifieringar och hållbarhetsbedömningar för byggnader:
   
  • BREEAM Outstanding Offices, Storbritannien
  • LEED (Leadership in Energy and Environmental Design)
  • HQE (Haute Qualité Environnementale), Frankrike
  • DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen e.V.), Tyskland
  • VERDE (USA)
  • Energy Star (USA)
  • Green Mark (Singapore)
  • Green Star (Australien)
  • Standard 5281 (Israel). Den unika frivilliga certifieringen uppmuntrar till passiv arkitektur med låg energiförbrukning.
  Läkare undersöker en patient med röntgen