Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Den första intelligenta

  plug and play-armaturen

  Den första intelligenta armaturen som utformats för smidig anslutning

   

  Den nyklassiska designen av nya Iridium gen3-serien gör att armaturerna passar väl in i både bostadsområden och på stora vägar. Nya Iridium gen3 är inspirerad av den runda formen hos Iridium, och kombinerar det bästa av ny LED-teknik med tidigare designinfluenser.

   

  Titta på videon om Iridium gen3

   

  Iridium gen3 är den första intelligenta armaturen och har utformats för smidig anslutning. Inga problem vid driftsättningen – installera bara armaturen och fjärrstyr den direkt genom CityTouchs plattform för lighting management. Fjärrstyrning av lighting management på ett enkelt sätt!

   

   

   

  Belysningssystem i patientsalar

  Iridium gen3-armatur redo för CityTouch

   

  Iridium gen3 kan smidigt anslutas till CityTouch genom att all information integreras i armaturen utan att någon ytterligare fysisk enhet behövs. Kommunikationen sker direkt via det offentliga mobila nätverket. En positiv sidoeffekt är att inget separat underhåll krävs. Dessutom ingår hela anslutningshanteringen i vår tjänst, så att du som kund inte behöver tänka på det. När den har anslutits till en strömkälla visas en ljuspunkt automatiskt på korrekt plats på CityTouch-kartan. Alla ljusresurser importeras till systemet och det är förberett för fjärrstyrning med CityTouch LightWave.