Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Belysning för 

  offentliga miljöer

  Smart hantering och snygg design av offentlig belysning får kommuner och städer att blomstra genom att liva upp områden, attrahera besökare och ge såväl turister som invånare en känsla av trygghet. En tydlig belysningsplan kan göra stor skillnad för en stad och göra den till ett attraktivt resmål. Samtidigt underlättar det för staden att nå sina hållbarhets- och energiminskningsmål.

   

  Med fjärrövervakning, smart resurshantering och smart dimning med ljusscenarier och intelligent energimätning innebär Philips webbaserade lighting management en radikal förändring av lighting management för offentliga miljöer. Uppkopplad belysning ger anpassningsbara, helintegrerade lösningar som garanterar bästa möjliga upplevelse för besökare och invånare samtidigt som hanteringens arbetsflöde förenklas och städernas kostnader minimeras.

  Smarta städer är uppkopplade städer

  Förbättra lighting management genom att förenkla driften  

   

  CityTouch är en webbaserad plattform för lighting management som länkar samman alla belysningsenheter med en särskild mjukvara och låter dig hantera och fjärrstyra belysningen i hela staden med en enkel knapptryckning.

   

  Philips uppkopplade belysningssystem kan användas för att flexibelt och effektivt lysa upp stadskärnor, parker och trafiksträckor. Du kan tillföra exakt rätt ljusmängd där det behövs, när det behövs och ändra planerna i takt med att belysningsbehoven förändras – allt via ett enkelt, webbaserat gränssnitt.

   

  Planering, styrning och hantering av hela belysningsinfrastrukturen blir enklare än någonsin – med fördelar både för miljön och kommunens budget.

   

  Läs mer om CityTouch

  alltid redo

  Visa ditt engagemang för hållbarhet

   

  Myndigheter och kommuner har unika möjligheter att ligga i framkant inom energieffektivitet och hållbarhet. Visa ditt stöd för de här initiativen genom att installera energibesparande, effektiva uppkopplade belysningssystem både i de egna lokalerna och på offentliga platser.

   

  Med potentiella energibesparingar på 70 % eller mer jämfört med traditionella belysningssystem kan smart lighting management och andra tjänster och resurser göra din byggnad eller stadsområde till ett föredöme för framtida belysning och hjälpa till att driva övergången till hållbara lösningar vidare i hela kommunen.

  Smarta städer – alltid redo

   

  Med Philips uppkopplade belysningssystem kan du göra belysningen till en viktig del av stadens beredskapsplan. Belysning på offentliga platser har god beredskap när den är flexibel, anpassningsbar och inbyggd – uppkopplad och smart.

   

  Smidiga och anpassningsbara, helt och hållet uppkopplade belysningssystem stöder stadens beredskapsplan genom att möjliggöra flexibla och smarta arbetsflöden för stadens arbetare, ha minsta möjliga miljöpåverkan och ge bästa möjliga belysningsupplevelse för både invånare och besökare.

  Miljö och livskvalitet

  Högkvalitetsbelysning lockar till sig fler besökare

   

  Med Philips belysningssystem prioriteras energieffektivitet, hållbarhet och minskade kostnader i stadsmiljöer, men fördelarna tar inte slut där.

  Med rätt sammansättning av olika ljusupplevelser, till exempel dynamiskt färgväxlande LED-belysning, kan du skapa fantastiska effekter i staden som verkligen gör skillnad i lokalsamhället. Arkitektonisk belysning på broar, i stadskärnor och på fasaderna till viktiga byggnader kan stimulera turismen och locka besökare till restauranger, caféer, parker och butiker i närområdet.

  En park med snygg belysning från Philips

  Hela världen är en scen: ge din stad en framträdande roll

   

  Högklassig fasadbelysning och arkitektonisk belysning kan försköna staden och samtidigt sätta fokus på historiska och viktiga byggnader, till exempel broar, museer och monument. Välplanerad och varsamt hanterad utomhusbelysning kan skapa ett drömskt och enastående vackert nattlandskap som tar fram det bästa i din stad.

  Med LED-lösningar och andra arkitektoniska belysningslösningar från Philips kan du bygga upp stadens varumärke och stärka en stadsidentitet att vara stolt över. Samtidigt ger belysningen maximal hållbarhet, stöd för stadens beredskapsplan och en stärkt känsla av säkerhet och trygghet bland såväl invånare som besökare.

  Ljusare, säkrare, grönare

   

  Med Philips belysningssystem kan städer skapa innovativa lösningar som förskönar och inspirerar. Samtidigt respekterar de den känsliga balansen mellan stadens identitet och invånarnas behov. Tack vare Philips kunskaper och erfarenhet har vi lyckats utveckla LED-belysningslösningar som inte bara är praktiska och vackra, utan även energieffektiva och hållbara.

   

  Nästan alla vet att ineffektiv belysning är ett slöseri med värdefulla resurser och att miljöutsläpp påverkar luftens kvalitet. Men det är också viktigt att förstå vilken betydelse belysningen har för sömnen och andra naturliga processer som påverkar vår livskvalitet. Låt belysningen vara tänd endast när det behövs. Med våra lösningar kan du återigen blicka upp mot en vacker natthimmel och bevara den naturliga dagsljusrytmen.

  Strandpromenad med belysning för en hållbar känsla

  Välja rätt system för just dig


  Alltid anpassade lösningar

  När du behöver ett belysningssystem från Philips utgår vi från dig – din verksamhet, din organisation, dina mål.

   

  Philips systemexperter samarbetar med dig för att identifiera vilka systemfunktioner du behöver. Sedan får du hjälp att utforma ett system som uppfyller de behoven – nu och i framtiden, när ditt företag utvecklas och förändras.

   

  Hitta din lokala systemexpert från Philips

  Utforma ditt belysningssystem

  armaturer + styrsystem + tjänster + support
   

  Paketerbjudanden

  Prenumerera på vårt
  eNewsletter om belysning

   

  Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

   

  Prenumerera

  Philips eNewsletter om belysning

  Projekt