Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Håller dig

  i rörelse

  Styrsystem för tunnelbelysning

  Tidigare har utformningen av styrsystem för traditionell belysning alltid varit underhållsleverantörens ansvar. Tack vare vår gedigna erfarenhet och inbyggda produktlösning med intelligenta ljusstyrningssystem har vi minskat bördan för installatören. Det ger mindre komplexitet i eldesignen och avsevärt mindre arbetstid, trafikhantering och investeringsutgifter.
  Ikon för styrsystem för tunnelbelysning

  Helhetslösning  

   

  Vad du än har för projekt i åtanke – nybyggnation, renovering, eftermontering i en liten vägtunnel eller en flera kilometer lång tunnel – har Philips en helhetslösning för dig.

  Vår erfarenhet, kunskap och våra flexibla styrsystem gynnar hela projektets livscykel. Vi kan ta hand om allt – från design och leverans till installation, driftsättning, utbildning och underhållstjänster under systemets livscykel.

   

  Fördelar

  • En enda leverantör
  • Minskade kostnader
  • Smidig process
  En tunnel lyses upp med tunnelbelysning från Philips

  Leveranser

   

  Med ett minimum av systemkomponenter och plug-and-play-funktionalitet går installation på plats snabbt och enkelt. Via det användarvänliga gränssnittet på styrsystemsdatorn kan operatörer och underhållspersonal enkelt navigera bland menyerna för att övervaka belysningssystemets status och styra systemet antingen lokalt eller via ett SCADA-nätverk. Det går också enkelt att komma åt systemdatahistoriken.

  Systemets höga prestanda och långa livslängd är avgörande för att se till att tunnelnätverket fungerar och att trafiken håller sig i rörelse.

   

  Fördelar

  • Enkel och snabb installation
  • Kostnadsbesparingar
  • Hög prestanda
  • Lång systemlivslängd
  Meir-tunneln lyses upp med tunnelbelysning från Philips

  Liknande projekt

  Styrsystem för tunnelbelysning – utbud 

  TunneLogic

  TunneLogic

   

  TunneLogic är vårt dedikerade styrsystem och övervakningssystem för tunnlar som utvecklats specifikt för LED-teknik. Vårt styrsystem är enkelt att installera, driftsätta, använda och underhålla. Det ger kunden säker styrning och övervakning av belysningssystemet.

   

  Ladda ned produktguiden

  Hur kan vi hjälpa dig med våra tjänster?

  Tjänster
  Tunnelbelysning är tekniskt avancerat och komplext. Det är inte många företag som har allt som krävs för hela processen. Philips erbjuder ett komplett servicepaket som hjälper dig att klara av ditt projekt och samtidigt skyddar din investering.

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor