Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Håller dig

  i rörelse

  Armaturer för tunnelbelysning

  Varje zon i en tunnel har sina egna specifika krav på belysningsdesign och prestanda. Till exempel behövs det mer belysning vid tunnelns ingång där armaturerna behöver sitta mycket tätt.

   

  Belysningen inuti tunneln bör däremot hålla en låg nivå med eller utan avstånd mellan armaturerna. Med vårt omfattande sortiment av LED-armaturer kan vi skapa vilket belysningskoncept som helst så att det ger exakt rätt balans mellan sikt, säkerhet och ekonomi.

  Ikon för tunnelarmaturer

  Genomtänkt LED-design  

   

  Med vårt starkt riktade fokus på LED-armaturdesign ger våra produkter bästa möjliga prestanda i alla tunnlar. Vi har särskilt utformade produkter för varje belysningskoncept och -konfiguration och ett brett utbud av högkvalitetsoptik som hjälper dig att säkerställa att projektets belysning får så god effektivitet som möjligt.

   

  Fördelar

  • Hög prestanda
  • Otrolig effektivitet
  Ljusreflektioner på en bil i en tunnel

  Underhållskoncept

   

  Av naturliga skäl är det är svårt att stänga tunnlar utan att orsaka stora störningar. Våra enkla installations- och underhållskoncept ger enkelt underhåll av belysningen och minimerar driftstoppen. De är också utformade för att ge lång livslängd – den bästa i sin klass.

   

  Fördelar

  • Enkel installation
  • Lågt underhåll
  • Maximal enkelhet vid underhåll
  • Lång livslängd
  Arbetare i en tunnel utför underhåll av belysningen

  Ljus på vägen

   

  Med våra armaturer lever tunnelbelysningen upp till de högsta standarderna för bekvämlighet och säkerhet. I vårt sortiment ingår många olika typer av optik för olika monteringssituationer, från central placering till kornischmontering. Digitala styrsystem och övervakning stöder de unika dimningsfunktionerna hos LED-armaturer.

   

  Fördelar

  • Enastående komfort
  • Slående säkerhet

   

  Armaturer för höga takhöjder i Meir-tunneln

  Systemmetod

   

  Vi tänker alltid på systemets helhet när vi utformar våra LED-armaturer. Därför har varje armatur liknande förväntad livslängd oavsett var den används. Det minimerar besvär med byten och förenklar rutinunderhåll, vilket underlättar för alla.

   

  Fördelar

  • Konsekvent livslängd
  • Enklare underhåll

   

  Ingången till Lundbytunneln

  Liknande projekt

  Armaturer för tunnelbelysning – utbud 

  • TunLite LED
   TunLite LED
   Tunnelbelysning måste anpassas till bilister, cyklister och fotgängare. Samtidigt är det viktigt med låga energikostnader och minimalt med driftstopp.TunLite LED är en LED-baserad ...

  Hur kan vi hjälpa dig med våra tjänster?

  Tjänster
  Tunnelbelysning är tekniskt avancerat och komplext. Det är inte många företag som har allt som krävs för hela processen. Philips erbjuder ett komplett servicepaket som hjälper dig att klara av ditt projekt och samtidigt skyddar din investering.

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor