Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Förstärk känslan och upplevelsen 

  för fansen

  Sportbelysning med Arena Experience

   

  Vid sportevenemang är belysningen mycket viktig. ArenaExperience kan göra hela skillnaden mellan en vanlig match och ett fantastiskt spännande evenemang – på allt från mindre professionella sportarenor till enorma arenor med många användningsområden.

   

  Med bra sikt på planen kan spelarna prestera på topp. Bländningsfri belysning gör att kamerorna lättare kan fånga all action och att åskådarna ser så bra som möjligt. Arkitektonisk belysning framhäver atmosfären och attraherar besökare, vilket ger ökade intäkter. Intelligenta styrsystem minskar driftkostnaderna.

   

  Fördelarna med ArenaExperience förvandlar helt enkelt din arena till ett underhållningscentrum av världsklass. 

  Belysningssystem i patientsalar

  Jag är mycket glad över samarbetet med Philips för att skapa bästa möjliga miljö för våra supportrar att njuta av Chelseas matcher i. Ännu en gång är Chelsea FC bland de första att ta till sig nyskapande innovationer och vi ser fram emot många minnesvärda matcher på Stamford Bridge med vårt nya strålkastarsystem.”

   

  – Ron Gourlay, CEO Chelsea FC

  På plan

   

  Planen är platsen där all magi utspelar sig, men det krävs varsamt balanserad belysning för att alla inblandade ska få ut mesta möjliga av evenemanget. För mycket ljus kan störa spelarna och för lite gör det svårt för åskådarna att se ordentligt.

   

  Med ArenaVisions LED-strålkastare kan du välja precis rätt belysningsnivå för ditt evenemang, så att fansen blir nöjda, både i publiken och hemma i tv-sofforna. Den flimmerfria strålkastarbelysningen gör att kamerorna kan fånga minsta lilla rörelse och spela upp i slowmotion med hög kvalitet. Belysningsinställningarna kan ändras med en enkel knapptryckning för att skapa rätt stämning för live-musik och andra uppträdanden.

  Snygg utvändig belysning på Friends Arena i Solna, med arkitektonisk belysning från Philips
  Inomhusarena belyst av Philips sportbelysning

  ArenaVision LED-strålkastare

   

  Bered dig på en fantastisk sportupplevelse. LED-planbelysningen ArenaVision ger enastående klar sikt, effektiv värmehantering och har en betryggande lång livslängd.

   

  ArenaVision LED-strålkastarna har utformats särskilt för sport- och flerfunktionsbelysning och är dimbara, går lätt att konfigurera om och kan aktiveras och inaktiveras med en enkel knapptryckning. De kan kopplas till ljud-/bildsystemen för avancerade belysningseffekter och det flimmerfria ljuset möjliggör slowmotionuppspelningar av kameraupptagningar med HD-kvalitet.

  Läs mer
   

  På arenan

   

  Belysningen i butiker, hotell och restauranger kan skapa nya möjligheter i din arena. Vägled besökarna mot butikerna och rikta deras uppmärksamhet mot varorna för att öka försäljningen. Anpassa belysningen i åskådarlogerna med ljus i sponsorernas färger. Skapa rätt stämning för presskonferenser, möten och fester.

   

  Fasadbelysning och arkitektonisk belysning kan kopplas till planbelysningen för att möjliggöra styrda belysningseffekter. Den fantastiska atmosfären får åskådarna att stanna längre på arenan och berätta om sin upplevelse för vänner och bekanta.

  Utomhusarena belyst med Philips sportbelysning
  Guangzhou Olympic Stadium belyst med produkter från Philips Lighting

  Omkring arenan

   

  Med det allra senaste inom belysning kan du spara pengar, förbättra säkerheten och bygga upp stämning och förväntan redan innan besökarna kommer in på arenan. Få besökarna att känna sig trygga på parkeringsplatserna med hjälp av energibesparande LED-belysning. Vägled dem från kommunaltrafiken till arenan med armaturer som kräver minimalt underhåll. Inspirera dem på avstånd med LED-fasadbelysning som gör arenan till ett veritabelt landmärke.

  Seger för den nya belysningen

  KAA Gents Ghelamco Arena

   

  För att hjälpa KAA Gent till toppen av ligan utsmyckades fasaden till arenan för 20 000 personer med det allra senaste inom fasadbelysning med LED-teknik. På byggnadens utsida sitter en halv miljon LED-ljuskällor, vilket skapar fantastiska ljuseffekter med ränder, nedtoningar, sekvenser, blinkningar och explosioner.

  Projekt

  Hur kan vi
  hjälpa dig med
  våra tjänster?

  Philips erbjuder kompletta lösningar som hjälper dig med flera uppgifter och minimerar risken med investeringen. Våra tjänster kan anlitas separat eller kombineras till en skräddarsydd, garanterat koordinerad och körklar paketlösning.

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor