Förslag

  Urladdningslampor

   

  Urladdningslampor (HID) är den traditionella lösningen för miljöer med hög takhöjd. Teknologin som används är ofta mer energieffektiv än lysrör och traditionella glödlampor, men urladdningslampor saknar LED-belysningens förmåga att tändas direkt. Trots att den använder mindre energi när den väl har värmts upp är den ett mycket ineffektivt alternativ jämfört med LED.

  LED

   

  Lanseringen av LED-teknik revolutionerade belysningsbranschen och har snabbt blivit branschstandard. LED-belysning består i princip av ett fast material som avger ljus när ström passerar genom det. Teknologin har lång livstid och låg energiförbrukning i kombination med minimalt underhåll. Det är särskilt praktiskt i miljöer med hög takhöjd.

  LED + styrsystem

   

  LED-belysning är dimbar och passar därför perfekt för användning tillsammans med ljusstyrningssystem och rörelsesensorer. Genom att sänka belysningen till en trygg bakgrundsnivå kan du göra ytterligare energibesparingar och eftersom LED-belysningen tänds omedelbart återgår ljuset till full styrka så snart den registrerar rörelser.

  LED + styrsystem + datahantering

   

  Med Philips Greenwarehouse-system tar vi belysning för hög takhöjd till nya nivåer. Tack vare den digitala LED-teknologin kan du nu samla in och analysera viktig data via ditt belysningssystem för att optimera och effektivisera din verksamhet via åtgärder som t ex justerad zonindelning.