Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Urladdningslampor

   

  Urladdningslampor (HID) är den traditionella lösningen för miljöer med hög takhöjd. Teknologin som används är ofta mer energieffektiv än lysrör och traditionella glödlampor, men urladdningslampor saknar LED-belysningens förmåga att tändas direkt. Trots att den använder mindre energi när den väl har värmts upp är den ett mycket ineffektivt alternativ jämfört med LED.

  LED

   

  Lanseringen av LED-teknik revolutionerade belysningsbranschen och har snabbt blivit branschstandard. LED-belysning består i princip av ett fast material som avger ljus när ström passerar genom det. Teknologin har lång livstid och låg energiförbrukning i kombination med minimalt underhåll. Det är särskilt praktiskt i miljöer med hög takhöjd.

  LED + styrsystem

   

  LED-belysning är dimbar och passar därför perfekt för användning tillsammans med ljusstyrningssystem och rörelsesensorer. Genom att sänka belysningen till en trygg bakgrundsnivå kan du göra ytterligare energibesparingar och eftersom LED-belysningen tänds omedelbart återgår ljuset till full styrka så snart den registrerar rörelser.

  LED + styrsystem + datahantering

   

  Med Philips Greenwarehouse-system tar vi belysning för hög takhöjd till nya nivåer. Tack vare den digitala LED-teknologin kan du nu samla in och analysera viktig data via ditt belysningssystem för att optimera och effektivisera din verksamhet via åtgärder som t ex justerad zonindelning.