1. Suveränt enhetligt ljus

OneSpace prefab integrerar LED-lampor med textil och skapar ett tak med vitt ljus som helt döljer ljuskällorna. Det ger utmärkt enhetlig ljusfördelning som förbättrar dagsljusupplevelsen. Alltså ett bra ljus att arbeta i och befinna sig i. Resultatet är vackert enhetligt dimbart ljus.
OneSpace prefab integrerar LED-lampor med textil och skapar ett vitt tak av ljus

2. Nya designmöjligheter

Öppna upp nya minimalistiska designmöjligheter med OneSpace prefab. Den supertunna panelen, bara 120 mm, kan monteras i tak eller på vägg och skapa unika displayer i handel, på hotell och restaurang eller i kontorsmiljö.  
Minimalistiska belysningspaneler som kan monteras fritt hängande eller i tak och skapa unika designer

3. Förstärker känslorna

OneSpace prefab gör inte bara att lokalerna är snygga, det stärker även upplevelsen av dem. Det ger klart, enhetligt och blänkfritt LED-ljus utan skuggor så allt syns tydligare och föremål visas i sitt rätta ljus. Det kan till och med förbättra lokalens akustik genom att minska störande ljudreflektioner, eftersom OneSpace också fungerar som en ljudabsorbent.
Förstärk upplevelsen av lokalerna med OneSpace prefab och visa föremål i sitt rätta ljus

4. Helt enkelt smartare

Takpanelen är designad för att integrera perfekt med ert system för fastighetsskötsel. OneSpace prefab är monteringsfärdiga enheter – enkla att installera och underhålla.
Integrera er OneSpace prefab-panel med ert system för fastighetsskötsel

5. OneSpace måttbeställda lysande tak

Prefab-paneler finns i standardstorlekar och kan kombineras för projekt mindre än 100 m2. Om ert projekt är över 100 m2 kan ni kontakta oss för att få veta mer om anpassade, måttbeställda paneler.
OneSpace kan även levereras som måttbeställda paneler.