1. Anpassad utskrift

Vår UV-härdade utskriftsteknik gör det möjligt att integrera belysning i all design. Det är enkelt att kombinera unika inomhusytor med ljuselement för speciellt utseende. Det går att skriva ut på de flesta ytorna.
Philips Lightings Luminous mönster erbjuder olika alternativ för designbelysning som denna briljanta grafiska ljuseffekt

2. Runda och linjära gnistrande ljuseffekter

Förmedla känslan av levande ljus med runda gnistrande ljuskällor. Eller skapa en dynamisk känsla av rörelse med dessa slimmade linjära lampor.
Rund gnistrande ljuseffekt

3. 2D-grafik

Profilera varumärken eller produkter med anpassade laserskurna mönster i 2D som tar vara på den dekorativa styrkan som finns hos ljus och skugga för att skapa ett mjukt sken.
grafisk ljuseffekt

4. 3D-grafik

Fånga uppmärksamheten hos alla besökare med 3D-mönster som ger en känsla av att de hoppar ut från väggen, en upplevelse som triggar fantasin.
grafisk ljuseffekt i 3D

5. Enastående grafik

Underhåll besökare med ett kristalliknande skimmer som ger känslan av att de rör sig över ytor. Ljuset kan utformas i alla möjliga former och densiteter för att skapa svagare eller mer intensiva effekter.
Philips Lightings Luminous mönster erbjuder olika alternativ för designbelysning som denna briljanta grafiska ljuseffekt