Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  GreenWarehouse

   

  Energieffektiv LED-belysning för industri, lager och logistik

   

   

  Ert mest effektiva lagerutrymme hittills

  Dagarna med kostsam lagerbelysning dygnet runt i industri och logistik är över. GreenWarehouse ger möjlighet till säker, effektiv industriell belysning vid behov tack vare sensorer som upptäcker människor och fordon och automatiskt justerar belysningsnivåerna.

   

  GreenWarehouse passar nya och befintliga lagerlokaler och industriella byggnader i alla storlekar, vare sig det är öppna utrymmen eller hyllplan. Tack vare energieffektiva LED-lampor för industri och flexibla dimringszoner kan GreenWarehouse spara upp till 50 procent* av energikostnaderna.

   

  Det är enkelt att installera –  bara att byta ut befintliga armaturer. Det behövs ingen ny kabelinfrastruktur och trådlösa styrenheter gör det enkelt att konfigurera systemet.

  * Baserat på en 10 000 kvadratmeter stor yta över 10 år genom jämförelse av installation och driftkostnader för GreenWarehouse med traditionell lysrörslösning utan dimringskontroller.
  GreenWarehouse – Belysning för lagerutrymmen har preci sblivit smartare

  Fördelar med GreenWarehouse  – en snabbtitt

  Philips Lightings GreenWarehouse industriella belysning kan spara upp till 50 procent av energikostnaderna för lagerutrymmet
  Skapa en säker och hållbar anläggning med närvaroupptäckt och aktivering enbart av den lagerbelysning som krävs för specifika aktiviteter
  Anpassa belysningszoner , profiler och dimringsnivåer för precis rätt ljusnivå för att ert team ska kunna vara produktivt och spara dessutom energi samtidigt.
  Sänk underhållskostnderna med industriella LED-lampor med lång livslängd och spara än mer på energiförbrukning genom att ha bakgrundsdimring till 10 procent
  Kom igång direkt med våra trådlösa "plug-and-play"-styrenheter och konfigurera enkelt om lagerbelysningen om anläggningens layout förändras

  Vilka möjligheter finns med GreenWarehouse

   

  Med GreenWarehouse från Philips Lighting kan ni skapa flexibla dimringszoner så att alla är säkra, komfortabla och produktiva.

  Så här fungerar det


  GreenWarehouse är ett komplett industriellt belysningssystem som kan konfigureras efter behov i lagerutrymmen eller logistikanläggningar.

  Belysningssystemet gör att du kan skapa egna belysningszoner, ställa in egna dimringsnivåer och planera varaktighet för specifika belysningsmönster. Och eftersom det i princip är "plug and play" kan systemet köras igång med minimala åtgärder vid installationsplatsen. Sensorer för närvaroupptäckt kan installeras på två sätt: genom att montera externa sensorer på väggarna eller i taket  eller genom att välja armaturer med integrerade sensorer som eliminerar behovet av ytterligare utrustning.

   

  Vi kan erbjuda de allra senaste lösningarna för alla delar av lagerutrymmen, inklusive öppna utrymmen, hyllplan och kylförvaring. Tack vare trådlösa styrenheter är de enkla att hantera och justera. Och deras rörelsesensorer gör det enkelt att få ner energiförbrukningen. Vi kan specialanpassa ett paket som passar ert lagerutrymme, oavsett dess storlek, eftersom systemet är fullständigt skalbart.

  GreenWarehouse-förberedda armaturer

  Philips Lightings GentleSpace gen 2: extraordinärt energieffektiv höghöjdsbelysning

  GentleSpace gen 2

   

  Generera besparingar med dessa branschledande energieffektiva armaturer som erbjuder flexibla alternativ för höghöjdsbelysning och ger möjlighet till centralt nödfallsnät PSED.

  Philips Lightings Maxos-fusion: Sänk kostnaderna för lagerbelysning med LED-system som har integrerade sensorer

  Maxos-fusion

   

  Utmärkt ljuskvalitet med färre ljuspunkter och sänkta lagerbelysningskostnader med över 50 procent jämfört med lysrörsbelysning. LED-systemet har integrerade sensorer som samlar in användningsdata för lagret så att driften kan effektiviseras än mer. 

  Philips Lightings Pacific LED: robusta vattentäta armaturer som ger högkvalitativt vitt ljus på lagret

  Pacific LED  


  Högkvalitativt vitt ljus med robusta och vattentäta armaturer som minimerar blänk och är lätta att installera med smarta ändstycken. 

  Tjänster för GreenWarehouse

  Lifecycle Services

  Skydda er investering i industriell belysning med ett anpassat tjänstpaket från Philips Lighting osm inkluderar långsiktigt underhåll för problemfri drift.

  Projekt

  Prologis, Norrköping  

   

  Logistikparken Prologis i Norrköping fick sin belysning utbytt till ett energieffektivt och trådlöst LED-belysningssystem från Philips Lighting som besparar dem hela 70% av deras tidigare utgifter för elektricitet.

   

  Göteborgs terminal   

   

  GreenWarehouse hjälpte Göteborgs terminal att spara massor av energi och drog ned deras kostnader för underhåll markant. Installation beräknas hålla åtminstone 20 år.

   

   

  Novozymes, Köpenhamn  

   

  När Novozymes skulle uppgradera sin belysning så kunde de använda befintliga kablar men ändå dra nytta av fördelarna med smart belysning med GreenWarehouse.

   

   

  Kontakta oss

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter
  för frågor och mer information

  Titta närmare på andra belysningssystem för anläggningen