Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Starkt

  första intryck

  ISS-universitetet,
  Søborg, Danmark


  Läs om hur ISS gör intryck direkt med belyst textil i sitt universitetsrum.
  Spektakulär belysningslösning vid ISS nya huvudkontor i Danmark

  De belysta textilpanelerna
  vid ISS-universitetet

  ramar in det rum där de installeras, utan att vara påträngande.”

   

  – Daniel V Hayden, partner och arkitekt MAA

  ISS skapar en välkomnande stämning för sina kunder med Philips-system för kontorsbelysning
  En inblick i universitetsdelen hos ISS, Danmark som använder Philips kontorsbelysning

  Utmaningen

   

  ISS skapade en annorlunda arbetsplats. När det globala förvaltningsföretaget renoverade sitt huvudkontor ville man ha något som gjorde intryck direkt på besökare och kunder. Att byta ut videoskärmarna som nästan ingen tittade på mot belysta paneler var en ljus idé.

  Rätt belysning 


  Att skapa rätt intryck var avgörande för ISS. Man ville framför allt visa vad företaget står för i sitt ”universitetsrum”, som fungerar som utbildnings- och mötesrum. Återkoppling från människor som besökte kontoret visade dock att den videoinstallation som fanns där inte uppmärksammades. Under sökandet efter en modern lösning diskuterade ISS med Philips om olika belysningsmöjligheter.

   

  Belysta textilramar blev svaret. Deras unika färgskiftande egenskaper fyllde väggarna i universitetsrummet med stimulerande visuella effekter. Med hjälp av förprogrammerade ljusscenarier visar väggarna silhuetter av personer som arbetar på ISS. Ljusanimationerna är inte bara roliga att titta på, de skapar också en unik atmosfär och påminner kunderna om vad företaget kan erbjuda.

   

  Man installerade även iColor Cove QLX linjära armaturer, LightStrips och Fugato RGB-downlights för att skapa ytterligare stämning i universitetet. De färgskiftande armaturerna kan ändras direkt för att skapa den perfekta miljön för utbildning och samtal. Med mjukt indirekt ljus från panelerna och ljus av hög kvalitet som fyller rummet gör ISS-universitetet nu ett starkt första intryck.


  ”Eftersom vi själva erbjuder tjänster av högsta klass känner vi igen bra service när vi får den, och Philips levererade verkligen”

  – Casper Isager Hansen, PMO-chef vid ISS

  Philips belysta textiler med Kvadrat Soft Cells

  Philips Luminous textile med Kvadrat soft cells

  Ljus som
  säger allt

  Teamet

  ISS-universitet

  Kund

  DISSING+WEITLING architecture

  Arkitekter

  Liknande projekt