Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

    Information om produktfamilj

    ColorBurst Powercore gen2 är en högeffektiv LED-armatur för accent- och platsbelysning utomhus. Standardutförandet av våra Architectural-armaturer ger ett fullfärgsljusflöde på upp till 963 lumen som passar många olika typer av dynamisk uppåtriktad belysning, strålkastarbelysning och dekorativ belysning.

    Fördelar

    Nytt optiskt system som ger förbättrad ljuskvalitet med ökad färgenhetlighet och optimerad färgblandning i varje enskild LED
    Stort sortiment av nya Philips-tillbehör och fyra olika färgalternativ för armaturhuset
    Chromasync-teknologin ger förbättrad färgbeständighet mellan samtliga LED-armatur i en serie

    Egenskaper

    • Utökar anpassningsmöjligheterna med en mängd nya tillbehörsalternativ från Philips. Utöver den inbyggda 8°-linsen kan fem olika ljusspridarlinser användas för att anpassa armaturen och ge spridningsvinklar på 20°, 40°, 60°, 80° och 10° x 40° (asymmetriskt). Fyra färgalternativ för armaturhuset (svart, grå, vit och brons) samt möjligheten att lägga till eller kombinera med lamelloptik, stenskydd, full avbländare och halv avbländare ger nya estetiska möjligheter för designers och arkitekter.
    • Förbättrar färgbeständigheten mellan alla LED-armaturer i en serie tack vare Chromasync-teknik.Under tillverkningsprocessen skapar en kalibrerad ljusmätningsenhet en algoritm för att definiera ett gemensamt färgomfång för en hel seriemed LED-armaturer. När Chromasync har aktiverats uppnås färgbeständighet mellan armaturerna utan att färgpunkterna på varje armatur måste justeras manuellt.
    • Uppfyller ASTM G85 Korrosionsbeständighet och ANSI C136.31-2010-standarden med en 3G-vibrationsklassificering.
    • Har ett innovativt optiskt system med ny utformning som förbättrar ljuskvaliteten från varje LED, färgens enhetlighet och möjligheten till färgblandning hos varje ColorBlast IntelliHue Powercore gen4-armatur.
    • Förbättrar tåligheten med en ny platt lins som förhindrar att vatten samlas i armaturen, vilket skyddar lysdioderna under hela armaturens livslängd.
    • Integrerar patenterad Powercore-teknik som snabbt, effektivt och korrekt styr uteffekten till armaturerna direkt från nätspänningen. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro sammanfogar nätspänning och kontrolldata och för över dem till armaturen i en och samma kabel, vilket gör installationen mycket enklare och minskar totalkostnaden för systemet.

    Användningsområden

    Uppåtriktad belysning
    Punktbelysning
    Dekorativ belysning
    Nedladdningar
    Leaflets
    Bilder
    Mjukvaru-Plugins
    "Relaterade verktyg" på svenska.
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    Hitta en produkt att lägga till

    Kontakta oss

     

    Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

    Hitta distributör eller partner

     

    Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.