Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

    Information om produktfamilj

    ColorBurst IntelliHue Powercore ger både exakt färgstyrning och inställbart vitt ljus av hög kvalitet i en och samma utomhusarmatur för vägg- och spotbelysning. IntelliHue-tekniken ger 80+ CRI (2 700–4 000 K) och möjligheten att tona vilken CCT som helst mellan 2 000 K och 10 000 K över och under den svarta kurvan.

    Fördelar

    IntelliHue med avancerad färgväxling ger ett förstklassigt, intelligent färgat och vitt ljus från en och samma armatur
    Optiskt system med ny utformning som förbättrar ljuskvaliteten, vilket ökar färgens enhetlighet och möjligheten till färgblandning hos varje
    Stort sortiment av Philips-tillbehör och fyra olika färgalternativ för armaturhuset

    Egenskaper

    • Utökar anpassningsmöjligheterna med en mängd nya tillbehörsalternativ från Philips. Utöver den inbyggda 10°-linsen kan fem olika ljusspridarlinser användas för att anpassa armaturen och ge spridningsvinklar på 20°, 40°, 60°, 80° och 10° x 40° (asymmetriskt). Fyra färgalternativ för armaturhuset (svart, grå, vit och brons) samt möjligheten att lägga till eller kombinera med lamelloptik, stenskydd, full avbländare och halv avbländare ger nya estetiska möjligheter för designers och arkitekter.
    • Färgändring och vitt ljus från samma armatur – IntelliHue med avancerad färgväxling ger ett förstklassigt, intelligent färgat och vitt ljus från en och samma armatur. Flera kanaler med LED-ljuskällor kombineras för att skapa ett helt spektrum av exakt reglerbart ljus såsom miljoner mättade färger, pastellfärger och ett jämnt vitt ljus, med CRI på över 83 i intervallet 2 700–4 000 K.
    • Förbättrar färgbeständigheten mellan alla LED-armaturer i en serie tack vare Chromasync-teknik. Under tillverkningsprocessen skapar en kalibrerad ljusmätningsenhet en algoritm för att definiera ett gemensamt färgomfång för en hel serie med LED-armaturer. När Chromasync har aktiverats uppnås färgbeständighet mellan armaturerna utan att färgpunkterna på varje armatur måste justeras manuellt.
    • Uppfyller ASTM G85 Korrosionsbeständighet och ANSI C136.31-2010-standarden med en 3G-vibrationsklassificering.
    • Ger R9-värden som kan nå upp till 81. Mättat rött ljus ger föremål och ytor en livfull och djup färg som är utmärkt för platser där stämningen är viktig.
    • Har ett innovativt optiskt system med ny utformning som förbättrar ljuskvaliteten från varje LED, färgens enhetlighet och möjligheten till färgblandning hos varje ColorBlast IntelliHue Powercore-armatur.

    Användningsområden

    Uppåtriktad belysning
    Punktbelysning
    Dekorativ belysning
    Nedladdningar
    Leaflets
    Bilder
    Mjukvaru-Plugins
    "Relaterade verktyg" på svenska.
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    Hitta en produkt att lägga till

    Kontakta oss

     

    Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

    Hitta distributör eller partner

     

    Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.