Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

    Information om produktfamilj

    Vaya Free Form är en kompakt och flexibel linjärarmatur med dolt montage för belysning av raka och böjda alkover, infällda montage och nischer. Vaya Free Form ger jämnt och enhetligt vitt ljus i linjer på upp till 10 m. Inomhus kan armaturen kapas och enkelt återanslutas vilket möjliggör linjer längs ovanligt formade och svåråtkomliga utrymmen utan lödning eller verktyg. Utomhus kan armaturen kapas och återförslutas för att bevara IP66-klassificeringen.Få mer information på www.colorkinetics.com/vaya/.

    Fördelar

    Vid IP40 och IP66 är Vaya Free Form godkänd för både inomhus- och utomhusmiljöer
    Finns med standardfärgtemperaturerna 3 000 K och 4 000 K. Specialkonfigurationer med 2 200 K, 2 700 K, 5 000 K och 6 500 K kan beställas.
    Både inomhus- och utomhusutförandena kan kapas till valfri längd i steg om 62,5 mm

    Egenskaper

    Placerad i ett robust sprängsprutat silikonhölje. Vid IP40 och IP66 är Vaya Free Form godkänd för både inomhus- och utomhusmiljöer.
    Silikonhöljet har opaka sidor och frostad lins vilket ger en oförändrad ljusstråle på 120° längs med LED-remsan, som bara belyser det område du riktar den mot. Den kompakta storleken och det korta blandningsavståndet ger jämn belysning och minskar skuggning från socklar.
    Med en sorteringsbalans på 3 SDCM är det i princip ingen färgskillnad mellan Vaya Free Form-armaturerna. Om du behöver ersätta en skadad enhet kommer du inte att märka någon skillnad.
    Finns med standardfärgtemperaturerna 3 000 K och 4 000 K. Det går att beställa specialkonfigurationer med färgtemperaturerna 2 200 K, 2 700 K, 5 000 K och 6 500 K
    Med de olika monteringsalternativen kan LED-lamporna placeras konsekvent och exakt på i princip alla ytor i det läge du vill ha dem. Aluminiumskenan säkerställer raka och exakta linjer medan monteringsfästena i polykarbonat är perfekta för anpassad placering runt kurvor och krökar.

    Användningsområden

    Dold flexibel belysning för alkover, infällt montage och nischer.
    Nedladdningar
    Leaflets
    Bilder
    Mjukvaru-Plugins
    "Relaterade verktyg" på svenska.
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    Hitta en produkt att lägga till

    Kontakta oss

     

    Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

    Hitta distributör eller partner

     

    Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.