Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag
  Stäng filter Visa filter
  Visa fler filter
  Visa färre filter
  • Produkt
  • Effekt (W)
  • Ljusflöde (lm)
  • Färgtemperatur (K)
  • IES
  • Produktblad

  Sortera efter:

    Information om produktfamilj

    UVC-lysrörsrännan har utformats för att desinficera ytor och passar till många olika användningsområden. UVC-lysrörsrännan ger en heltäckande UVC-irradians med homogen ljusfördelning. Desinfektionsförmågan baseras på den effekt som används och på en specifik exponeringstid för ett givet avstånd från ytan. Vid användning ska inga personer närvara, på grund av den höga risken för ögon- och hudskador. Prestandan förstärks av en högreflekterande och hållbar aluminiumarmatur som ytterligare förbättrar effektiviteten och riktar UVC-ljuset mot de ytor som ska bestrålas.Lamphållarna och armaturgavlarna är skyddade mot UVC tack vare den särskilda avskärmningen. Det finns versioner med 1 eller 2 lampor, för både lysrörsrännan själv och lysrörsrännan med reflektor. Det ger dig ännu större flexibilitet.

    Fördelar

    UVC inaktiverar på ett effektivt sätt många virus och bakterier på ytor som träffas direkt av strålarna (1). Dessutom har Signifys UVC-ljuskällor i laboratorietester inaktiverat 99 % av SARS-CoV-2-virus på en yta med en exponeringstid på 6 sekunder (2).
    Beprövad, effektiv desinfektion under hela den användbara livslängden för lampa och armatur
    Miljövänligt – inga ozonutsläpp under eller efter användning
    I kombination med säkerhetsanordningar, till exempel enheter till vilka åtkomsten kontrolleras, används den på ett säkert sätt
    (1) ”Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae”, reviderad, uppdaterad och utökad av Adel Haji Malayeri, Madjid Mohseni, Bill Cairns och James R. Bolton. Med tidigare bidrag av Gabriel Chevrefils (2006) och Eric Caron (2006). Med fackgranskning av Benoit Barbeau, Harold Wright (1999) och Karl G. Linden.

    Egenskaper

    Möjliga konfigurationer: 1 lampa eller version med 2 lampor
    Tillgänglig med eller utan reflektorer
    Philips T8 TUV-lampa ingår: 18 W eller 36 W
    UV-kortvågsstrålning, topp vid 253,7 nM (UVC)
    Högreflekterande aluminiumarmaturhus för bättre reflexionsförmåga och prestanda
    Alla plastkomponenter skyddas av en särskild UVC-avskärmning
    Olika monteringsalternativ
    Uppfyller alla tillämpliga regler och standarder

    Användningsområden

    Butik: Håll kundvagnar, hyllor och diskar fria från smittämnen
    Frisör- och skönhetssalonger: Desinficera rum där kunderna vistas, golv, speglar, stolar, ytor och andra känsliga områden
    Skolor: Desinficera klassrummens väggar, golv, skolbänkar och ytor
    Kontor: Neutralisera mikroorganismer i arbetsrum, möteslokaler och korridorer
    Banker: Desinficera diskar, bankomater och arbetsytor
    Hotell och restaurang: Desinficera hotellrum, receptioner och hotellgym
    Livsmedelsbutiker: Avlägsna bakterier på ytor och utrustning för livsmedelsberedning
    Badrum: Desinficera toalettbord, handfat och speglar

    Varning och säkerhet

    FARA: Ultraviolett produkt, klass 3. I likhet med alla andra desinfektionssystem måste UVC-lampor och -enheter installeras och användas på rätt sätt.
    UVC-strålning är farlig vid direkt exponering och kan ge reaktioner som liknar solbränna på huden och allvarliga skador på hornhinnan. Eftersom UVC-strålning är osynlig för ögat måste denna UVC-lysrörsränna installeras tillsammans med lämpliga skydd så att den kan användas på ett säkert sätt. UVC-lysrörsrännorna får endast användas som komponenter i ett system som består av lämpliga skydd som säkerställer att UVC-lysrörsrännan kan användas på ett säkert sätt, till exempel, men inte begränsat till, sådana skydd som förekommer i monteringsanvisningarna och/eller användarhandboken.
    Philips UVC-enheter får endast säljas av behöriga partners, och ska installeras av behörig personal enligt våra strikta säkerhetskrav och de krav som lagen ställer. Våra UVC-produkter får inte användas till användningsområden eller aktiviteter som kan orsaka och/eller leda till livshotande skador, personskador och/eller skador på miljön.
    Friskrivning:
    UVC-lysrörsrännornas effektivitet för inaktivering av vissa virus, bakterier, protozoer, svampar och andra skadliga mikroorganismer beskrivs under Fördelar. Signify och Signify-koncernen lovar eller garanterar inte att användningen av UVC-lysrör skyddar eller förhindrar någon användare från infektion och/eller kontaminering med skadliga mikroorganismer, sjukdomar eller sjukdomar. UVC-lysrörsrännor är inte godkända för, är inte avsedda för och får inte användas för att desinficera medicintekniska produkter. Utöver och utan begränsning av eventuella undantag eller ansvarsbegränsningar för Signify och Signify-koncernen som anges i något avtal om försäljning, distribution eller annat tillgängliggörande av UVC-lysrörsrännor, ska Signify och Signify-koncernen inte ha något ansvar för anspråk eller skador som kan uppkomma från eller vara relaterade till något användande av UVC-lysrörsrännorna utanför deras avsedda användningsområde eller i strid med deras installations- och driftinstruktioner, som var och för sig beskrivs under Användningsområden, i användarhandboken och/eller monteringsanvisningarna.
    Nedladdningar
    Leaflets
    Bilder
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    Hitta en produkt att lägga till

    Kontakta oss

     

    Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

    Hitta distributör eller partner

     

    Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.