Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag
  • Produkt
  • Effekt (W)
  • Dimning
  • IK rating
  • IES
  • Produktblad

  Sortera efter:

    Information om produktfamilj

    Active air UV-C-desinficeringsenheten är utformad för att desinficera luften under den dagliga affärsverksamheten, utan avbrott.Den kan installeras på en vägg eller i taket på en rad olika platser – till och med på platser som är UV-C-känsliga.Med hjälp av fläktar sugs luften i rummet in i enheten och filtreras. Därefter utsätts luften för intensiv desinficering med hjälp av två UV-C-ljuskällor på 60 W styck. Luften som sedan kommer ut ur Active air UV-C-enheten är ren.

    Fördelar

    Kontinuerlig drift medan affärsverksamheten fortgår
    Hög luftdesinficeringseffekt
    Säker användning
    Enkel att installera och driftsätta
    Enkelt underhåll

    Egenskaper

    Philips PL-L TUV-ljuskällor medföljer: 2 x 60 W
    Dammfilter
    Vägg- eller takmontage
    UV-C avges endast inuti enheten, inte utanför

    Användningsområden

    Kontor, mötesrum, toaletter, caféer
    Omklädningsrum, hotellrum, väntrum
    Livsmedelsproduktion, lagringslokaler, museer

    Varning och säkerhet

    FARA: I likhet med andra desinfektionssystem måste UV-C-ljuskällor och -enheter installeras och användas på rätt sätt. Direkt exponering för UV-C kan vara farlig och resultera i en solbränneliknande reaktion på huden samt allvarliga skador på hornhinnan.
    FRISKRIVNING: Active air UV-C-desinficeringsenhetens effektivitet för inaktivering av vissa virus, bakterier, protozoer, svampar och andra skadliga mikroorganismer beskrivs under Fördelar. Signify och Signify-koncernen varken lovar eller garanterar att användningen av Active air UV-C-desinficering skyddar eller förhindrar användare från att få en infektion och/eller kontamineras av virus, bakterier, protozoer, svamp eller sjukdomar. Active air UV-C desinficering är inte godkänd för, inte avsedd för och får inte användas för att desinficera medicinsk utrustning. Utöver och utan begränsning av eventuella undantag eller ansvarsbegränsningar för Signify och Signify-koncernen som anges i något avtal om försäljning, distribution eller annat tillgängliggörande av Active air UV-C-desinficering, ska Signify och Signify-koncernen inte hållas ansvariga för anspråk eller skador som kan uppkomma från eller vara relaterade till användning av Active air UV-C-desinficering utanför det avsedda användningsområdet eller i strid med dess installations- och bruksanvisningar, som var för sig beskrivs under Användningsområden och i användarhandboken och/eller monteringsanvisningarna.
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    • Hitta en produkt att lägga till
      
    Hitta en produkt att lägga till

    Kontakta oss

     

    Hör av dig till vår lokala kundservice om du har frågor eller önskar att prata med en specifik person.

    Hitta distributör eller partner

     

    Var kan du köpa våra produkter? Hitta din närmsta distributör nedanför.