Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Control Dept

  ControlDept

  Möt våra partners

  Control Dept. är Value Added Partner för Philips Dynalite och en spetskompetens för integration, drift och programmering av dynamiskt ljus i arkitektoniska miljöer. Med stor entusiasm för teknik och iver att ligga i framkant, är de länken mellan det kreativa och det tekniska. De möjliggör er design, förenklar arbetet med komplicerade system och lär er gärna alltde kan för att se till att den tekniska processen klaffar i alla led.
  Philips icon for certified added partners

  Partner nivå

   

  Value Added Partner for:

  Philips Dynalite

  Icon for partner's specialization

  Specialistområden

   

  Arbets- och bostadsutrymmen, resturanger och hotell, media och branding, infrastruktur och städer, detaljhandel och utställningar

  Projekt

  Icon to visit the website

  Frantzén

   

  Med subtil dynamik blir ljuset och tekniken en del av den gastronomiska upplevelsen i Sveriges enda 3-stjärniga restaurang.


  Vinnare av Svenska Ljuspriset 2018.


  Ljusdesign: Black ljusdesign
  Integration, drift och programmering av Dynalite: Control Dept.

  REBEL CONTROLS

  Älvsborgsbron

   

  Den 933 meter långa Älvsborgsbron förbinder den norra delen av Göteborg med den södra. Bron, med den 107 meter långa pylonen, byggdes 1966 och har sedan dess varit ett av stadens mest framstående landmärken. 2016/2017 belönades bron med en ny ljusdesign som kräver flera dynamiska kontrollfunktioner. Control Dept levererade en mix av olika styrprotokoll samt programmerade och driftsatte anläggningen som idag uppnår den stabilitet som krävs i infrastruktur och genererar den dynamik som bär upp ljusdesignen.

   

  Ljusdesign: Ulrika Samuelsson, Rejlers

  Uppdragsgivare: Trafikverket, Vattenfall