Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag
  Icon Performatron

  Pragmatikern


  En del av dig vill ut och festa med de nya produktfuntioner och applikationer, medan en annan del av dig vill stanna hemma och studera produktrecensioner för att fatta ett välgrundad beslut. Låter det bekant? Det är inte alltid lätt att vara en innovativ pragmatiker. Du värdesätter innovation och hållbarhet - desto mer desto bättre. Samtidigt låter du dig inte bli förblindad av blanka funktioner och löften, lönsamhet är en del a paketet. Först då kan festen verkligen komma igång.

  Upptäck allt en pragmatiker behöver

  Philips CoreLine: Stilfull intelligent belysning

   

  Stilig, hållbar och intelligent: Philips CoreLine har hela paketet. Serien är ideal för alla som ser fram emot de senaste inom belysningsteknologi, men samtidigt vill möta en lönsam lösning. Ideal för de som först tar beslut efter att ha gjort sin research. För de som dig!

  CoreLine Video Image

  Se varför Philips CoreLine är ett bra val för dig


  Enkel installation, maximal energi besparing och, såklart, stilren: Philips Coreline har mycket att erbjuda. Hitta din perfekta CoreLine produkt här. 
  CoreLine Downlight

  Coreline Downlight


  CoreLine Downlight serien av inbygda armaturer är designade till att ersätta CFL-ni/CLF-I kompatibla armaturer. Deras attraktiva TCO hjälper kunder med att byta till LED-belysning med enkelhet. Armaturerna skapar en naturlig ljuseffekt, som håller länge. Genom att byta till LED kan man uppnå betydliga energibesparelser – och därmed både spara pengar och bli mer skonsam mot miljön. Armaturerna än enkla att installera på grund av standardstorleken (cut out size) och push-in kopplingar. InterAct Ready- armaturerna med integrerad trådlös kommunikation är redo till bruk med InterAct port, sensorer och programvaror.
  CoreLine SlimDownlight

  CoreLine SlimDownlight

   

  CoreLine SlimDownlight är en serie infällda armaturer avsedda för ersättning av CFL-ni/CFL-i-downlights. Den låga totala ägandekostnaden gör uppgraderingen till LED oerhört enkel och den jämna naturliga ljusytan passar utmärkt för allmänbelysning. CoreLine Slim Downlight har extra lång livslängd vilket gör den till en energieffektiv, prisvärd och miljövänlig lösning. Armaturen är mycket enkel att installera då den passar i samma håldiameter och har en väldigt liten inbyggd höjd.

  CoreLine SlimDownlight downlighters Led armatuur
  CoreLine Recessed

  CoreLine Recessed

   

  CoreLine Recessed Spot är en serie infällda spots för ersättning av halogenbaserade armaturer. Den halogenliknande designen och det attraktiva priset gör det enklare för kunderna att uppgradera till LED. CoreLine Recessed Spots ger en naturlig ljuseffekt vid accentbelysning, medan de omedelbara energibesparingarna och väl tilltagna livslängden gör dem till ett miljövänligt val. Installationen är snabb och enkel tack vare praktiska push-in-kontakter.

  CoreLine Recessed
  CoreLine Panel

  CoreLine Panel

   

  Oavsett om de renoverar eller bygger nytt vill kunderna ha belysning som ger hög ljuskvalitet och sänkta energi- och underhållskostnader. Philips nya LED-serie CoreLine Panel för infällt montage kan användas som ersättning för funktionella armaturer i allmänbelysning. Det finns nu både ett kontorskompatibelt (OC) och ett ej kontorskompatibelt utförande (NOC). Lösningen är lätt att installera och underhålla, för ett enkelt byte.

  CoreLine Panel
  CoreLine Recessed Spot

  CoreLine Recessed Spot


  CoreLine Recessed Spot är en serie infällda spots för ersättning av halogenbaserade armaturer. Den halogenliknande designen och det attraktiva priset gör det enklare för kunderna att uppgradera till LED. CoreLine Recessed Spots ger en naturlig ljuseffekt vid accentbelysning, medan de omedelbara energibesparingarna och väl tilltagna livslängden gör dem till ett miljövänligt val. Installationen är snabb och enkel tack vare praktiska push-in-kontakter.
  CoreLine Recessed spot
  CoreLine Projektor

  CoreLine Projector

   

  CoreLine Projector-serien med armaturer har utformats för att ersätta halogenprojektorer och CDM-standardbaserade projektorer. Deras rena linjer och lockande totala ägandekostnad hjälper kunderna att byta till LED. Dessa armaturer skapar en naturlig belysningseffekt som kan användas för accentbelysning. De ger även omedelbar energibesparing och har en mycket längre livslängd. De ger verkligen valuta för pengarna och är en miljövänlig lösning. De är enkla att installera på en standardskena eller med hjälp av en anslutning för utanpåliggande montage.

  CoreLine Projecktor
  CoreLine Utanpåliggande

  Coreline Utanpåliggande

   

  Oavsett om kunderna renoverar eller bygger nytt vill de ha belysning med hög ljuskvalitet och låga energi- och underhållskostnader. Vår nya LED-serie CoreLine Surface-mounted är idealisk som ersättning för funktionella armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte.

  CoreLine Surface mounted
  CoreLine Väggmonterad

  Coreline Väggmonterad

   

  Ledinaire-sortimentet omfattar ett urval av populära installationsfärdiga LED-armaturer av gedigen Philips-kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Tillförlitliga, energisnåla och prisvärda – precis vad du behöver.

  CoreLine Wall mounted
  CoreLine Allmänbruksarmatur

  CoreLine Allmänbruksarmatur

   

  Oavsett om de renoverar eller bygger nytt vill kunderna ha belysning som ger hög ljuskvalitet och sänkta energi- och underhållskostnader. Philips nya LED-serie CoreLine Batten kan användas som ersättning för traditionella lysrör. Lösningen är enkel att installera och underhålla och bytet går snabbt och lätt.

  CoreLine Batten
  CoreLine Vattentät

  CoreLine Vattentät

   

  Oavsett om kunderna renoverar eller bygger nytt vill de ha belysning med hög ljuskvalitet och låga energi- och underhållskostnader. Vår nya LED-serie CoreLine Waterproof är idealisk som ersättning för funktionella vattentåliga armaturer i allmänbelysning - en lättinstallerad och underhållssnål lösning för ett snabbt och smidigt byte.

  CoreLine Waterproof
  CoreLine Highbay

  CoreLine High-bay

   

  CoreLine High-bay gjorde ett framgångsrikt intåg på marknaden 2013 och har sedan dess uppgraderats med den nya generationen LED-lampor för lägre totalkostnad och valfri DALI dimring för ännu större besparingar. CoreLine High-bay G3 är avsedd som ersättning för HPI 250/400 W-armaturer och erbjuder sina kunder alla fördelar med LED-teknologi: hög ljuskvalitet, utökad livslängd, lägre energiförbrukning och reducerade underhållskostnader, allt från en pålitbar leverantör. Samtidigt har produkten tydliga fördelar för installatören med. CoreLine High-bay G3 kan anslutas till det befintliga nätet och anslutningen är enkel, det finns inget behov av att öppna armaturen för installation eller service. Dessutom, tack vare armaturens kompakta storlek och låga vikt är den enkel att hantera och underhålla.

  CoreLine High-bay
  CoreLine Trunking Industriarmatur

  CoreLine Trunking Industriarmatur

   

  Oavsett om de renoverar eller bygger nytt vill kunderna ha belysning som ger hög ljuskvalitet och sänker energi- och underhållskostnaderna. Nya LED-serien CoreLine Trunking kan användas i stället för funktionella armaturer i allmänbelysning. Lösningen är enkel att installera och underhålla - för ett enkelt och smidigt byte.

  CoreLine Trunking
  CoreLine Tempo Stor

  CoreLine Tempo stor

   

  CoreLine Tempo stor är en serie högeffektiva strålkastare för 1:1-ersättning av konventionella armaturer med bibehållen elinstallation och stolpar. Ett begränsat antal alternativ gör det enkelt att hitta den optimala ljusstyrkan, medan utbudet av ljusflöden och högeffektiv asymmetrisk och symmetrisk optik är desto större. Levereras med U-formad universalfäste och extern trepolig snabbkontakt med IP68-kapsling.

  CoreLine Tempo Large
  CoreLine Tempo Liten

  CoreLine Tempo liten

   

  CoreLine Tempo Liten är en serie högeffektiva armaturer för 1:1-eftermontering och ersättning av konventionell teknologi utan att befintliga elanslutningar och stolpar behöver bytas ut. Den har lägre energiförbrukning än konventionella installationer och kräver mindre investeringar. Ett begränsat antal valmöjligheter gör det lätt att hitta exakt samma belysningsstyrka.Den lättinstallerade CoreLine Tempo Liten erbjuder ett systemljusflöde som täcker många olika användningsområden och levereras med både asymmetrisk och symmetrisk optik med hög prestanda.

  CoreLine Tempo small
  Coreline pollare

  Coreline pollare

   

  Coreline Bollard är desginad för att användas i stadsmiljöer där behaglig och stämningsfull belysning spelar stor roll. Genom sin LED-tekonologi och sin förmåga att vara diskret levererar CoreLine Bollard komfort samtidigt som den sparar energi. I parker och runt byggnader (så som hotell och kontorslokaler) ger CoreLine Bollard bra värde för pengarna.

  CoreLine Pollare
  CoreLine Malaga

  CoreLine Malaga

   

  CoreLine Malaga LED-familjen är designad för väg-, gatu- och bostadsapplikationer och finns tillgänglig i två olika storlekar. Ljuskällan er en standard Philips LED-motor med en tillhörande standard Philips Xitanium-utomhusdriftdon – det är kvalitet du kan lita på. CoreLine Malaga är utformad för att vara så effektiv som möjligt och utför samma uppgifter som SON-T 50-, 70-, 100- och 150W-armaturerna som den ersätter; rätt mängd ljus på rätt plats. Medelstrålningsoptiken skapar en jämn ljusfördelning på vägen. Kombinationen blir ett resultat av intressanta energibesparingar som reducerar verksamhetskostnaderna markant. Energibesparingar på 50 % är en rimlig och realistisk uppskattning. Samtidigt är en investering i en CoreLine Malaga LED-armatur på samma nivå som en investering i en äldre SON-T-armatur inklusive den första lampan.

  CoreLine Malaga LED

  Du har fantastiska förbindelser

  Med Philips Interact Ready och Interact Pro har du alla de innovativa lösningar du behöver för att förse dina kunder med intelligent belysning som får de att tappa hakan. Den innovativa mjukvaran fungerar sömlöst med Philips Interact Ready-glödlampor, och erbjuder intstallatörer en trygg och profitabel övergång till intelligent belysning. Det är något alla kan se fram emot till!

  Mer att utforska, mer att göra

  teaser-university

  Lighting University


  Kunskap är makt - och vinst. Ta en titt på vår Lighting University och uppnå bägge delar.
  product-finder

  Sök produkt

   

  Hitta det du letar efter snabbt och enkelt

  Låt dig inspireras: de bästa Philips CoreLine-projekterna


  När belysning verkligen betyder något, så skader det aldrig med lite inspiration. Det är därför vi har samlat några Philips CoreLine-projekt för att visa, informera och kanske hjälpa dig att planera ditt nästa projekt.

  cases

  Hitta distributör

   

  Hitta närmsta distributör och samarbetspartner.

  Kontakta oss

   

  Har du några frågor? Tveka inte och kontakta oss för hjälp.