Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Okänd eller 

  välkänd?

  Riktiga proffs, riktig kvalitet

   

  Du är ingen nybörjare, du är ett riktigt proffs. Någon man kan räkna med för att få saker gjorda, oavsett vad det är. Någon som planerar väl, genomför det snabbt och som arbetar effektivt. Det krävs en unik person för att leverera dag in och dag ut. Det finns inget utrymme för fel. Varje jobb kräver att allt görs rätt på en gång. Därför är det viktigt att du har en partner som kan ge dig de produkter och verktyg du behöver så att det blir rätt direkt.

  Real pros, real quality

  Henk de Man

  Account manager

  TechTron - Veenendaal

  Nederländerna

   

  Att arbeta med installation innebär ständig tidspress för att möta snabba deadlines. Det måste bli rätt första gången, vilket innebär att du måste kunna räkna med dina leverantörer. Tillit är viktigt i vårt arbete!  

  Henk de Man

  Tony Carissimo

  Installatör

  Caro Electric Inc - Marlboro 

  USA
   

  Jag tar med mig arbetet hem och jag tar med mig hemmet till arbetet... Det är en del av att vara installatör. Efter en lång dag är det de små sakerna som räknas. Jag följde min pappas fotspår och lärde mig att installera belysning. Jag lärde mig också att lyckas på första försöket.

  Tony Carissimo

  Denis Zago

  Professional installer 

  Zago S.r.l Elettricista 
  Italien

   

  Min far startade vårt familjeföretag och för mig är familjen överallt. Därför vill jag göra ett bra jobb direkt så jag inte behöver göra om allt igen. Idag har vi inga tidsmarginaler och däför är det extra viktigt att vi levererar hög kvalitet direkt.

  Tror du eller vet du?

   

  I syfte att hjälpa dig som installatörer att få ut så mycket som möjligt av de tekniska och kommersiella möjligheterna med LED har Philips skapat särskilda virtuella paket som kallas ”paketlösningar”. Dessa paket bygger på verkliga användningsområden som kan dra nytta av att ha rätt kombination av LED-armaturer, eller armaturer och styrsystem. Eftersom de flesta element ingår i den populära CoreLine-serien garanteras kompatibilitet och enkel installation. Exempel på applikationsområden är: kontor, korridorer, lager, industri och garage.

   

  Genomgå kursen

  Anmäl dig

   

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad! 

  Hitta en återförsäljare

   

  Hitta din närmaste återförsäljare eller partner

  Kontakta oss 

   

  Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

  RPRQ_Teaser_Products

  Produkter & verktyg 

   

  Vi vill göra det enklare för dig. Därför har vi sammanställt information för både LED-ljuskällor och LED-armaturer som är enkla att använda. Ladda ner information eller använd våra verktyg.
   

  Upptäck vårt produktsortiment

  Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice. 
  Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice. 
  Installations

  Installation

   

  Har du installationsfrågor? Se våra installationsvideor för CoreLine-armaturerna eller LED-lysrören
   

   

  Se installationsvideon