Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Om Philips Lighting
  Förbättra livskvaliteten med rätt belysning

  Vårt mål är att förbättra livskvaliteten
  för 3 miljarder människor till och med 2025

  Vi vill göra världen mer hälsosam och hållbar genom innovation.

   

  Genom att erbjuda nya fräscha idéer och energieffektiva lösningar till såväl konsumenter som företagskunder kan vi förbättra människors livskvalitet överallt, varenda dag. Våra tekniska innovationer har drivits fram av långtgående kundkännedom och de, i kombination med vårt ansedda varumärke och globalt ledande marknadsposition, gör att vi tar täten för den globala belysningsrevolutionen.

  We are uniquely positioned
  to shape the market

   

  Philips is sculpting the future of illumination. As one of the few companies to operate in a diverse range of technological disciplines, we are the global leader in connected lighting.

   

  Our focus is shifting from individual products towards connected LED lighting systems and services, LED luminaires and LED lamps for the consumer markets. By promoting these technologies, we can empower our customers to create, innovate, and work more efficiently.

  Vår digitala värdekedja

  De 4 hörnstenarna i vår strategi
  Tillgodose marknadens skiftande behov

  Leda den tekniska revolutionen    

     

  Världen förändras och vi med den. Som världens största LED-företag driver vi tekniken framåt med våra nyskapande belysningslösningar. Vi spenderar 29 % mer på forskning och utveckling än vår närmaste konkurrent – allt för att ge dig de allra senaste digitala innovationerna.

   

  Vårt fokus på digital teknik ger oss möjlighet att koppla samman LED-ljuskällor med styrsystem, nätverk, enheter och appar. Nu kan kunderna skapa fantastiska ljusupplevelser och uppnå enastående affärsresultat samtidigt som de sparar upp till 80 % i energiförbrukning jämfört med traditionella glödlampor.

   

  Samtidigt som vi investerar i digital teknik fortsätter vi också utvecklingen av våra sortiment med LED-ljuskällor och LED-armaturer av premiumkvalitet. För våra lågkostnads-LED-ljuskällor har vi lyckats åstadkomma ytterligare ekonomiska fördelar av storskalighet så att våra kunder kan köpa belysning av hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

   

  På senare tid har vi till exempel lyckats utveckla en prototyp till en TLED som ger 200 lumen per watt, vilket är dubbelt så effektivt som våra nuvarande LED-baserade lösningar. Vår banbrytande CrispWhite-armatur har utvecklats för butiksbelysning och gör att vitt framstår som vitare är vitt, samtidigt som det ger färgerna en varm och mättad intensitet.

   

  Vi har också lyckats med det otänkbara, genom att utveckla världens första platta glödlampa. Den smarta utformningen hos vår LED-ljuskälla SlimStyle för strålkastarbelysning i hemmet kräver inget kyldon, vilket också innebär ett lägre pris för kunden.

  Oled2
  Pelare
  Disney

  Vinna på  konsumentmarknaden

   

  Konsumenternas medvetenhet om fördelarna med toppmodern belysning ökar snabbt. Med sina cirka 25 % av vår försäljning utgör de en av våra största tillväxtmöjligheter. Konsumentanvändningen av LED förväntas öka i takt med att prisskillnaden mellan LED och konventionell belysning minskar och allt fler nya användningsområden för tekniken tillkommer.

   

  Uppkopplad belysning i hemmet står i centrum för allt vi gör. Banbrytande tekniker som Philips Hue förändrar hur konsumenterna ser på belysning och ger dem helt nya sätt att uttrycka sig själva på. Genom att låta konsumenterna interagera med sin belysning via Internet sätter vi en helt ny standard för funktionaliteten.

  Vi fortsätter att dra fördel av vår designexpertis. År 2013 tilldelades vi hela 30 prestigefyllda designutmärkelser för konsumentbelysning.

  Driva innovation inom professionella
  belysningssystem och tjänster

  Genom att kontinuerligt ta steget vidare med våra professionella belysningssystem och tjänster skapar vi nya möjligheter för kommuner, städer och företag över hela världen. Fortast går övergången till våra LED-koncept inom butiks- och utomhusbelysning, men drivkraften för innovation har vi inom alla branscher. Vi sammanför LED-belysning, styrsystem, nätverk, enheter och appar för att skapa ändlöst många nya sätt för företag att spara energi och uppnå sina mål.

   

  Vi arbetar för att:

  • Fortsätta vara ledande på marknaden för LED-armaturer och behålla en stark regional närvaro för produktanpassningar efter den lokala marknadens behov.
  • Utveckla ledande system för uppkopplad belysning i hem och företag och sprida kunskaper om belysning.
  • Erbjuda ytterligare tjänster utöver installation och driftsättning, till exempel nätverksunderhåll, mätningar och verifiering.
  System
  Millenniumbron

  Accelerate

   

  Vårt förändrings- och prestandahöjarprogram Accelerate! är nu inne på sitt tredje år och fortsätter att bidra till att göra Philips till en mer flexibel och entreprenörsmässig innovatör. Programmet planeras pågå till och med 2017 består av fem delar som utformats för att:

   

  • Göra oss mer kundfokuserade
  • Förse oss med vinnande affärs-/marknadskombinationer
  • Skapa smidiga värdekedjor från start till slutkund
  • Implementera en enklare, standardiserad verksamhetsmodell
  • Gynna tillväxt och höga prestanda

  Vårt mål är att förbättra livskvaliteten
  för 3 miljarder människor till och med 2025

  Innovationer och du

  Världen behöver mer ljus, mer energieffektivt ljus och mer digitalt ljus

   

  Vår ambition:

  Förbättra livskvaliteten med rätt belysning