Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Årets undervisningsevent
  om belysning

  Create the Livable City – workshop

  Bli en av nästa generations belysningsexperter. Vår workshop Create the Livable City är ett årligt event där arkitekter, stadsplanerare och belysningsdesigners möts för att diskutera och utbyta erfarenheter kring belysningens roll i stadsutvecklingen.

   

  Våra workshops har redan lockat mer än 150 arkitekter, stadsplanerare och stadsrepresentanter från helt olika miljöer under våra gemensamma designworkshops över hela Europa.

  Livable City-workshop i Köpenhamn – arrangerad av Philips

  Titta på videon om 2014 års workshop


  Här kan du se några av höjdpunkterna bland de belysningskoncept och installationer som skapades vid vår Create the Livable City-workshop 2014 i Berlin.

  Vad kan jag förvänta mig?

   

  Tack vare vår workshop får vi möjlighet att betrakta framtidens urbana Europa ur stadsplanerarnas synvinkel. Deltagarna utmanas att tänka kreativt och skapa och implementera ett belysningskoncept i en prototypinstallation med hjälp av verktyget Urban Future Matrix.

  Formatet omfattar vanligtvis:

  · Forskningsseminarium

  · Paneldiskussion

  · Praktisk workshop

  · Prototypdesign

  · Presentation av deltagarnas prototypinstallationer.

  Människor experimenterar med belysning vid en belysningsworkshop i Bratislava

  Urban Futures Matrix

   

  Urban Future Matrix är ett praktiskt verktyg som hjälper dig att definiera din belysningsstrategi och som innehåller olika belysningsscenarier. Verktyget sätter samman sociokulturella faktorer med stadsstrategier och introducerar 16 genomförbara Urban Futures-scenarier. Resultatet ger 16 olika möjliga alternativ för städer att utvecklas i framtiden.

  En expert beskriver Urban Futures Matrix

  Delta vid nästa Livable City-workshop, 2015

   

  Nästa workshop planeras för sommaren 2015 i Paris. Om du vill delta kontaktar du din kontaktperson på Philips. Mer information om workshoppen och programmet finns på vår webbplats för Create the Livable City.

  En stor grupp människor samtalar utanför en snyggt upplyst byggnad i Turnhout, Belgien, vid en workshop som arrangerats av Philips

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor