Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Delta i ett 
  internationellt evenemang för
  stadsbelysning

  Var med och tävla om City.People.Light-utmärkelsen

  City.People.Light-utmärkelsen delades för första gången ut år 2003 av Philips och LUCI för att belöna stadsbelysningsprojekt som på bästa sätt visar hur man kan använda belysning för att skapa en mänskligare stadsmiljö och utforskar möjligheterna att optimera hållbarhet och livskvalitet i städerna.
  Genom att belöna och framhäva städer, belysningsdesigners, stadsplanerare och arkitekter över hela världen som delar den här visionen om stadsbelysning bidrar City.People.Light-utmärkelsen till att öka hållbarhet och livskvalitet i städer över hela världen.

   

  Klicka här för att gå direkt till anmälningsformuläret. Mer information om 2015 års tävling finns i broschyren länge ned på sidan.

  Titta på videon om City.People.Light-utmärkelsen 2014

   

  Här kan du se några av höjdpunkterna från de fantastiska bidragen i 2014 års City.People.Light-tävling.

  Titta på ceremonin från city.people.light 2013

  Varför ska jag delta i tävlingen?

   

  Tävlingen är så mycket mer än en jakt på utmärkelser – du får bland mycket annat chansen att visa upp ditt arbete internationellt. Representanter för de tre vinnande projekten får:

   

  • Träffa 100 stadsrepresentanter från hela världen under det årliga LUCI-eventet
  • Sitt projekt presenterat och marknadsfört under prisceremonin, på Philips respektive LUCI:s webbplatser, via sociala medier och i dagspressen
  • Delta i konferenser under det årliga LUCI-mötet och dela med sig av sina erfarenheter till branschkollegor.

   

  Dessutom marknadsförs de 20 bästa projekten i den årliga videon om City.People.Light-utmärkelsen. De kommer att finnas med på bidragsväggen vid prisceremonin tillsammans med namnen på bidragens stadsdesigners och visas upp för cirka 100 stadsrepresentanter från hela världen.

  Människor som äter vid en galamiddag i staden Guangzhou

  Vinnare av 2014 års utmärkelser

  Staden Leipzig i Tyskland tilldelades första pris för stadsförnyelsen av Richard-Wagner-Platz vid den tolfte årliga City.People.Light-ceremonin den 7 november 2014 i Dubrovnik, Kroatien. Belysningsdesignen gjordes av firman Licht Kunst Licht Bonn/Berlin, som även de fick en utmärkelse.

   

  Läs mer

  People’s Choice-utmärkelsen

  Över hela världen arbetar städer för att skapa mänskligare stadsmiljöer och för att öka livskvaliteten med hjälp av belysning. Många av projekten utforskar olika sätt att optimera hållbarheten och förbättra livskvaliteten för stadens invånare. Men vilket av de nya bidragen tycker du förtjänar att tilldelas People’s Choice-utmärkelsen?

   

  Din röst räknas – berätta för oss vilket stadsbelysningsprojekt som är din personliga favorit.

  Röstningen om People's Choice-utmärkelsen inleds i juli 2015.

  Flera av tävlingens projekt på en bild

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor