Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  Nästa kapitel inom
  stadsbelysning

  City People Light-forskning

  Få lite inspiration och ljusa idéer. City.People.Light-forskningen ger en överblick över framtida och de allra senaste projekten för stadsbelysning. I samarbete med arkitekter, planerare och kreativa ledare utforskar den hur våra städer kommer att se ut och upplevas i framtiden.

   

  De senaste resultaten från forskningsprogrammet publiceras i en bok med expertintervjuer, viktiga trender och inspirerande belysningskoncept från våra Create the Livable City-workshops.

   

  Bläddra lite i detta häfte med det allra senaste och läs mer om hur framtiden ser ut för europeiska städer, både sociokulturellt och ur stadsbelysningsperspektiv.

   

  Du kan hitta 2014 års forskningsbok City.People.Light i utvalda bokaffärer världen över, köpa den via Amazon.com eller ta en titt i den digitala broschyren. Se även nedladdningsavsnittet nedan.

  Bild från forskningsboken City.People.Light

  Expertintervjuer

   

  Redo för nya insikter? Här kan du läsa samtal med välkända nytänkare, branschexperter och ledande personer inom stadsdesign, -arkitektur och -planering.

  Intervju med en expert

  Urban Futures Matrix

   

  Vi presenterar Urban Futures Matrix: referensverktyget för hela City.People.Light-programmet. Läs mer om detta praktiska analysverktyg och hur du kan använda det för att definiera din belysningsstrategi.

  En expert beskriver Urban Futures Matrix

  Workshops  

   

  Läs om de belysningskoncept som utvecklats under våra Create the Livable City-workshops. Eventen hölls i sex olika europeiska städer och besöktes av några av Europas främsta stadsplanerare och landskapsarkitekter.

  En kvinna skissar under en workshop

  Marco Bevolo

   

  Marco är expert inom strategisk design, människoforskning och framtida städer. Han ligger bakom Marco Bevolo Consulting och arbetade tidigare som chef på Philips huvudkontor för design i Nederländerna.

   

  Han har föreläst vid Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem och Tilburg-universitetet i Nederländerna.

   

  Han har fått många utmärkelser, bland annat två ESOMAR Best Paper Conference-utmärkelser och en Emerald Literati Award for Excellence. Han är också medlem i Association of Professional Futurists.

  Bokens författare
  Tapio

  Tapio Rosenius

   

  Tapio är grundaren av Lighting Design Collective, ett företag som specialiserar sig på arkitektoniska belysningslösningar och ljuskonst och har ett unikt heltäckande utbud med toppmoderna tjänster som skapande av digitalt innehåll och utveckling av belysningsprogramvara och designstrategier. Företaget har kontor i Madrid, London och Helsingfors och arbetar globalt med ett nätverk av samarbetspartners.

  Tapio kommer ursprungligen från Finland och är en designer och konstnär vars arbete har förverkligats i över 25 länder. Han har vunnit ett antal olika utmärkelser inom belysningsdesign och konst.


  Tapio har en Master of Science från UCL Bartlett University i London och en Medianomi i belysningsdesign från TTVO i Finland. Han föreläser regelbundet vid arkitektur- och designhögskolor och olika branschevent.

  Kontakta oss

   

  Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

   

  Använd detaljformuläret för utförliga frågor